1
0

~MIRACOLINA
~MISLI
Veliko let je že minilo in moje roke pripadajo mami, ki je svoje izgubila v požaru. Mama ima štiri otroke. Vse štiri crklja, jih umiva, jim češe lase in z mojimi rokami menjava plenice. Za moje roke skrbi kot za zaklad saj ve kako dragocene so. Vsak teden mi privošči manikuro, čeprav ne ve kdo sem.
Moje noge pripadajo dekletu, ki je preživelo letalsko strmoglavljenje. Prej je bila prvakinja v teku a je ugotovila, da moje noge preprosto niso narejene za to. Nekaj časa je obžalovala uničene olimpijske sanje a je kmalu ugotovila, da lahko moje noge plešejo. Naučila se je tango in nekega dne je na plesu v Monaku, spoznala princa. Takrat je s plesom dosegla njegovo srce. Poročila sta se in par vsako leto priredi veličasten ples. Glavni del dogodka je njen dih jemajoč ples s princem.
Moje srce je pri znanstveniku, ki je bil na poti do ugotovitve, kako bi lahko izpopolnili hranjenje energije in bi tako zadostili energijskim potrebam človeštva. Bil je že tako blizu… A potem je doživel hujši infarkt. Zahvaljujoč meni je preživel in dokončal svoje življenjsko delo. Svet je izboljšal za vse. Kasneje je celo prejel Nobelovo nagrado.
In moje misli, moji spomini, ki so polni ljubečega otroštva, so šli k vsem dušam, ki sami teh spominov niso imeli. Ampak zdaj so s tem delom mojih misli, ozdravljeni mnogih bolečin.
____________________________________________________
Torej extra tako, kot ste prosili, ta je krajšii, saj ni poglavje vendar le pismo. Naj vam malo razjasnim. Miracolina je desetina, katero so želeli ‘rešiti’ zato so ji za nalogo naročili, da napiše zgodbo o svojem življenju ko bo odrasla.

  • Art3mis
    Srečno novo leto in happy voldemorts birthday.
0
0

Kul like always, komi cakam nou del

0
0

Hudo! Meni se tudi malo dozdeva za kaj bi lahko šlo,samo je težko povezat.Super!

0
0

super,cool tko ka vedno!!! 🙂

hvala enako(od vseh nas)haha 🙂

0
0

Oo.. Malo se mi zdi zakaj bi lahko šlo, a tega dela ne morem povezati.. Komaj čakam naslednjega 🙂 pa še enkrat srečno v novem letu vsem, ki ste tole prebrali.

0
0

Ja ta je mal bol samostojen.

0
0

pis naprej komaj cakam vajina naslednja dela

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*