0
0

Hvala vsem za komentarje in vse drugo. Mogoče se vam bo zgodba zdela malce dolgočasna ker na začetku v dnevniku se ji nebo zgodilo še nič takega. Se bo pa kmalu. Prosim vam res komentirajte ker me res zanima ali vam je všeč ali ne.

Bila sem jezna na starša saj sta me danes zjutraj ignorirala. Joj kako bedno družino imam. Večina časa se sploh ne pogovarjamo ampak smo tiho in se gledamo. Vse kar mi receta je dobro jutro in lahko noč pa včasih pojej vso zelenjavo. Ko grem v svojo sobo pa slišim kako si šepetata. No ravno zdaj ju slišim kako govorita nekaj takega:„ Ja… Ja…. Amanda…. zelo…. drugačna…. Ja.. spremenila… ne povej ji…. Ja… Ne….. Amanda…. nikoli” Agrrr… Kako ju sovrazim. Zakaj mi nočeta povedati kaj se je zgodilo. Začnem jokati in odidem v spodnje nadstropje. Oba utihneta in me gledata. Pograbim banano in stečem v svojo sobo. Odprem škatlico z dnevnikom in začnem brati.
4.9.2015
Ajša je zelo dobra prijateljica. Zaupala mi je celo da je zaljubljena v Nika. Tudi jaz sem vanj ampak Ajša ima veliko več možnosti saj je lepša, pametnejša in nasploh boljša od mene. Saj ji privoščim a ne moram si pomagati da sem malo ljubusumna. Ajša se tudi zaveda tega da je lepa v primerjavi z mano. Jaz sem tok grda. En debel krompir. Tako se sovražim. Vsi so boljši in lepši od mene. No ja poleg Ajše imam še dve novi prijateljici. Ajdo in Ano. Dvojčici sta in zelo sta si podobni. Vsa naša imena se začnejo na A in to je zelo hecno. Jutri bom predlagala da ustvarimo kakšno tajno skupino. Tudi učitelji me imajo radi saj pri pouku poslušam in sodelujem. Vesela sem da smo se preselili in, da nimam več tistih kretenov za starše. Zdaj so veliko boljši in se preselili smo se v to lepo rumeno hišo. No ja zdaj pa moram na večerjo. Palačinke bodo tako da dnevnik adijo.

Ojoj, torej sem imela prav. Moja starša očitno nista moja prava starša. Kako naj zdaj izvem kaj se je zgodilo. Bom nadaljevalala z branjem in upam da bo kaj pisalo o tem

7.9.2015
Dobila sem že prvo oceno. 4 je in to za matematiko. Ah Ajša pravi da oceno niso važne in prav ima.

Obrnila sem stran in začela z branjem.

Kako se vam zdi?

0
0

Zanimivo lahko bi bilo malo daljse drugace pa superr

Prikazujem 1 rezultat
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*