0
0

Mislila sem da nebom nadaljevala ker sem pri 4.delu dobila samo 1 komentar a sem se odločila nadaljevati ker vam je očitno zgodba všeč. Na koncu pa povejte kako se vam zdi, kaj mislite da se je/bo zgodilo in kaj naj spremenim. Nadaljevala bom če bodo vsaj 3 komentarji ker se mi zdi brez veze pisati za čisto malo ljudi.

……po pouku pa je prišel do mene nik in mi rekel:” Amanda kakšna prasica si. Točno si vedela da sem všeč Ajši in tudi ona je meni. Ti si me pa kar zvlekla v spalnico in me začela poljubljati….” Nisem mogla verjeti. Vsi so slišali kar je rekel in zdaj so me vsi sovražili. Vsega je bil on kriv. Stekla sem na stranišče kjer sem se zjokala. Zaprla sem se v stranišče in jokala. Zaslišala sem korake in noge sem stisnila k sebi, da tisti ki je prišel za mano nebi vedel da sem tukaj. A ni pomagalo. Slišala sem Ajšin ubijalski glas:„ Vemo da si tukaj,A-M-A-N-D-A!” Stisnila sem se k steni potem pa sem slišala Anin in Ajšin smeh. Nato sem slišala šepetanje in odpiranje šolske torbe. In kmalu zatem sem slišala da hočejo vdreti v stranišče. Uspelo jim je. Uspelo jim je odpreti vrata s škarjami. Ste so pred mano in Ajšina maskara je bila od jokanja razpackana. Prijela me je za majico in me povlekla ter me vrgla na tla. Boksnila me je v trebuh da sem se zvila. Nato je prijela moje hlače in jih potegnila dol. Vzela jih je jih zbasala v kepo in jih potisnila v stranišče. Nato je dvakrat potegnila vodo mi primazala dve klofuti in rekla:„ Če komurkoli poveš kaj se dogaja med nami bo po tebi. Vsem bom povedala da si kurba in da še vedno gledaš winxsice…. “Slikala me je-kako sem samo v gatah sedela pred straniščem in jokala. Odšla je. Slišala sem njihov smeh. Gledala sem za njo in vedela sem da nebom nobenemu povedala. Tisto da se vedno gledam winxsice je resnica. Nisem vedela kako bom šla do razreda saj sem bila samo v gatah na kateri je bila narisana hello kity. Vstala sem in pogledala okrog sebe. Odločila sem se da počakam do konca pouka nato pa se izmuznem iz šole. Na srečo me je videlo le par ljudi Ig mlajših razredov. Ko sem prišla domov sem še vedno jokala. Zdaj to pišem in najraje bi umrla. Počutim se grozno. Sovražim se. Kot da ji moje življenje že dovolj grozno mi ga uničuje se Ajša.

Ojoj, bila sem pretresena. To se je zgodilo?! Tako sem trpela. Zanima me kaj se je še zgodilo a prej moram nekaj opraviti. Odšla sem dol in mami rekla:„ Želim v šolo! ” Ba je pretresena in rekla„ No….” Oče pa je rekel:„Ah zakaj pa ne… Lahko poiščemo kakšno prijetno zasebno šolo zate… ” prekinila sem ga:„ Ne, ne razumeta…” vzdihnila sem in nadaljevala:„ Želim na to šolo na katero sem hodila do sedaj. ” Spogledala sta in rekla:„Ne tega ti ne morava pustiti.” Rekla sem:„ Ali res želita da se bolj trpim? Grozno mi je! Mi naredita vsaj to uslugo?!” Še nekaj časa smo se pregovarjali nato pa sta popustila. Da razložim zakaj hočem na to šolo. Nekaj bom opravila. Nekaj nujnega. In v šolo bom začela hoditi že čez dva dni. Komaj čakam. Zdaj pa je bolje da še malo preberem iz svojega dnevnika da bom videla kaj vse se je še zgodilo.

10.10.2015
Na telefon sem dobila pet sporočil ampak številka je bila neznana. Na vseh so me žalili in me poniževali. Tudi med poukom sem dobila veliko sporočil na katerih je pisalo da sem nastradala. Ajša, Ana in Ajda so se delale kot da se ni nič zgodilo…

Kako se vam zdi?

0
0

Super je nadaljuj.zgodba se mi zdi super

0
0

O groza! Ampak zgodba je pa supr

0
0

Všeč mi je 🙂

0
0

Všeč mi je 🙂

0
0

Všeč mi je 🙂

0
0

Omg! To je kripi…FUL MI JE VSEC

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*