0
0

Hej, danes je tu novi del. Žal ne morem pisati daljših poglavji, ker sem si jih že napisala nekaj, ker čez teden nimam toliko časa.

3. Poglavje: SKRIVNOSTNI KLIC
Ko sem prišla iz šole, sem šla v svojo sobo, kjer sem delala domačo nalogo. Ravno sem končala nalogo za fiziko, ko sem dobila klic. Mislila sem, da me kliče mama, ki je na službenem potovanju, a bila je neznana številka. Ko sem se oglasila, sem slišala le šumenje in vprašala sem kdo je, a odgovora ni bilo. Mislila sem, da se kakšni otroci šalijo, a ko sem se obrnila, da bi šla iskat zvezke za matematiko, sem se zelo prestrašila…..

4. Poglavje: STRAH
Na moji postelji je ležal človek, z masko na obrazu in nožem v roki. Prav tako nož kot oblačila so bila polna krvi. Krvi me je na smrt strah. Tako sem se prestrašila, da sem zakričala in padla v nezavest. Oče, ki je slišal moj krik, je takoj prišel in me videl ležati na tleh. Poklical je reševalce in čez nekaj ur sem se zbudila v bolnišnici. Vprašala sem očeta, kaj je bilo in povedal je, da me je pičil strupen pajek, zato sem padla v nezavest. Vprašala sem ga, kje je morilec in oče se je zasmejal, češ da sem vedno imela bujno domišlijo.

0
0

Fulllllllllllllllllll dobr nadaljuj

Prikazujem 1 rezultat
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*