0
0

No danes vam bom povedala kako sem izvedala za Narobnijo:
pri odmoru je ucitelj dovolil da gremo na teraso da se malo prezracimo pred matematiko . Med mnogimi sem tudi jaz to upostevala in odsla na teraso. Ker sem bila po dogotku ki je sledil prevec zivcna si nisem zapomnila kako , a z Ninotom (ker je b-e razred tudi lahko sel na teraso) no nekako sva se … no stepla.ko je prisel ucitelj je rekel da naj se ne prepirava ker sva v narobniji no da sem jaz on in on jaz. Preostsnek odmora sem stekla nazaj v razred in iz torbe izmaknila telefon nato pa cim bolj neopazno odsla na stranise in se zaklenila. Prizgala sem telefon in tapnila na GOOGLE in na brskalnik napisala NAROBNIJA. Pokazalo mi je tole:

NAROBNIJA:
nekateri ljudje trdijo da se vesolje konca in da je na tem “KONCU” “NOV SVET” in tam je vse obratno. (Ce si tam punca si tam fant in obratno)…

No ne da se mi cele vikipedije prepisat ampak skratka prevzel me je obup( sla sem k umivalnikom in razmisljala zakaj moram biti ravno jaz ta razvajen froc. (Ker je pisalo zakaj je kdo kdo)) potem me je presinil se en zelo cuden obcutek. (Imela sem se za cudaka) potem je zvonilo. Pri matematiki se nikakor nisem mogla zbrati.samo o tem se razmisljala.po uri sem mojo BFF (mio) prosila ce mi vso snov tazlozi/obnovi po viberju. Nato sem se vprasala kaj delajo jaz “jaz” in pravi Nino ( torej nino v meni jaz v ninu in pravi nino v sosednjem razredu) in kaj si pravi nino misli ker sem med tekom na stranisce videla tudi njega kako pocne usto kot jaz. Nato smo imeli se nekaj mucnih ur in potem kosilo.prickosilu sicer nisem vec razmisljala o narobniji a sem jedla kaksne tri ure saj sem si ponavljala ucno snov ki sem jo slisala in manjkajoce dele ma slepo dodajala. Po kosilu sem sla domov. Doma sem bila samo urico saj sem imela po tem imela prijateljicin ( laurin) rojstni dan . Ko sem se urejala pa me je nekaj veckrat zmotilo v ogledalu sem na mesyo sebe v super priceski in oblekci vidla Ninota to se je dogajalo se cel dan a ko sem se naslednjic zbudila srm bila spet jaz.

PROSIM KOMENTIRAJTE ZHODBO CE VAM JE VSEC KER BREZ KOMENTARJEV MI MISLI KAR SAME ZBEZIJO IN KO HOCEM PISAT NADELJEVANJE MI RECEJO DA ITAK NOBEN NE BERE ZGODBE IN JE ZANIČ. SKRATKA BREZ DOVOLJ KOMENTARJEV NIMAM SPODBUDE V PISANJU. HVALA!

0
0

Sicer pa vsakemu kdaj kaj uide (še posebej če tipkaš po telefonu) 😉

0
0

kul zgodba ampak pobrskala sem po netu in nič ni o narobniji
sicer pa kr kul nadaljuj poskusi se čim bolj uživeti
glede slovničnih napak tut jst ne pišem slovnično in me to ne moti

0
0

Neža , ne zamerim ti ampak… To NI RESNIČNA ZGODBA IN TUDI NAROBNIJA PO MOJE NE OBSTAJA sicer pa hvala za komentar in se bom poskusala uzivet v vlogo (no ja saj sem se tudi do zdaj ampak mogoce mal bolj) in ja mene slovnicne napake tudi ne motijo ampak se bom potrudila jih narediti cim manj.

0
0

Zaradi vseh teh komentarjev bom nadaljevala zgodbo.

0
0

Meni je res všeč! Zelo zelo je zanimivo res imaš dobro idejo! Samo predlagala ti bi, da pišeš bolj slovnično pravilno (in da uporobaljaš strešnike), ker je tako tvoja zgodba potem dosti bolj prijetna za branje. Vključi tudi premi govor, ker mislim,da s tem dosežež, da je dogajanje bolj zanimivo, (če se ga še niste učili ga lahko uključiš na tak način:
NINA:_______,
NINO:_______.)

sicer pa luštna zgodbica in super ideja. Piši še naprej 🙂

0
0

Hvala. bom probala upoštevat nesvete : steršice bom zdej poskušala dajat če pa mI kakšna uide pa mi prosim ne zameri. Glede slovnicnih napak pa se že zdej trudim in ce je kaj narobe to absolutno ni bilo za nalašč.
premni govor pa sem ze razmišljala da bi ga vkljucila ceprav dozdaj ni bilo zavno najboljsega trenutka za to. Bom pa naslednjic to upostevala. Hvala.

0
0

Ni zakaj. Super je da se teudiš in ti sploh ne zamerim za slovnične napake. Tvoja zgodbo mi je res všeč in upam, da kmalu napišeš nadaljevanje 🙂

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*