Odgovorjeno
-1
0

Danes bomo imeli lokostrelsko tekmovanje. Zelo slaba sem v lokostrelstvu, ampak zdaj, ko imam lok, ki zadane do milimetra točno tja kamor ciljaš bom zmagala.
Prišla sem do lokostrelske arene, kjer se je tekmovanje ravno začelo. Napela sem lok in zadela točno v sredino tarče. Vsi so ploskali.
Na vrsti je bil zelo neroden fant, ki mu je bilo ime Loenardo. Ravno sem se odmaknila z mesta, s katerega ciljamo, ko je Leonardo je ustrelil. Njegova puščica me je zadela v srce. Padla sem na tla.
“Neeeeeee!” je zakričal Eres, fant v katerega sem bila (priznam) malo zatreskana. V Leonarda je usmeril strele in ta je padel na tla.
Tedaj sem pomislila: “Našla sem prvega super junaka!”
Ampak tako ali tako je bilo vseeno. Bila sem na robu smrti. Zaprla sem oči.
“Taya! Neee!”
To ime je odzvanjalo v moji glavi. Taya, Taya, Taya, Taya, Taya…
Eres je pritekel k meni in me dvignil. Nenadoma se je zgodilo nekaj ZELO čudnega: ko se je moje telo odmaknilo od tal, je puščica kar padla skozme!
Odprla sem oči in vstala.
“Kako je mogoče, da je puščica kar padla skozi tebe?” je vprašal.
“Pojma nimam,” sem mu odgovorila.
Tedaj me je prešinilo: tisti temni človek je rekel, da bom odkrila svoje moči, ko bo pravi trenutek. Zdaj je bil ta trenutek. Moja moč je, da se lahko spremenim v senco, kadarkoli to sama hočem.
“Si super junak?” sem vprašala.
“Ja in moja supermoč so strele ter, da so lahko uprem brisanju spomina. Po tem dogodko se mi dozdeva, da si tudi ti.” je rekel
“A zato me še vedno kliče Taya,” sem pomislila. “Ker se je uprl brisanju spomina!”
“Ja sem super junakinja in moja moč je, da se lahko spremenim v senco kadar hočem.” sem rekla.
“Kul.”
Nekaj časa sva samo sedela in se gledala. Nato pa sem se spomnila, da moram Eresa uničiti. Ker nisem vedela, kako, sem se odločila, da ga pripeljem k tistemu človeku. Im še vprašati ga moram, kako mu je ime, ker ga ne mislim vedno klicati “tisti človek” ali pa “temni človek”.
Eresa sem prijela za roko.
Ko bi se le znala teleportirati. To bi mi prišlo prav, da bi Eresa lažje spravila v tisti brlog.
Nenadoma naju je zajel oblak teme in čez trenutek sva bila tam!
Prikazal tisti človek in Eresa vklenil v verige. V Eresov obraz je izdihnil čuden dim in Eres je omedlel. Moč temnega človeka je očitno brisanje spomina in prisiljanje ljudi, da omedlijo.
“Kako ti je sploh ime?” sem vprašala.
“Kliči me Darkman. Svojega pravega imena ti ne morem zaupati.”
Eresa je priklenil v okove na steni. Vzel je nekakšno orožje iz katerega je prišel črn dim, ki je prilezel v Eresovo telo. Iz njega je prišel vijoličen dim. Najverjetneje mu je orožje izsrkavalo moči. Tega nisem mogla več gledati.
“Nehaj!” sem zakričala.
“Pa se mu pridruži!” je zakričal nazaj.
Nato je vse zajela tema.

Vam je všeč? Imate mogoče kakšno idejo za nadaljevanje? Res bom vsela, če mi odgovorite. Če dobim vsaj tri pozitivne komentarje, bom nadaljevala. (:

Najboljši odgovor
0
0

Super kul, vse mi je všeč, ampak ideje za nadaljevanje pa žal nimam. Sorry!

Najboljši odgovor
0
0

Ful mi je všeč, nujno napiši nadaljevanje!!! Mogoče bi v naslednjem delu šla Eres in Taya iskat diamant, ki bi vstavil Darkmana. Upam, da sem vsaj malo pomagala 🙂

Najboljši odgovor
0
0

Tvoja zgodba je super!!! Napiši še nadaljevanje!!!! PLIS! A ga loh napišeš, tudi, če ne dobiš 3 pozitivnih komentarjev? Zame?

0
0

Suuuuuuuuuuuuuuipppppppppppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr nnnnnaaaaaaaddddddaaaaalllllljjjjjjjuuuuujjjjjj

0
0

D’beeeeeeest! ☺️

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*