Odgovorjeno
2
0

Hej, tukaj je že drugi del.

Naslednjo jutro sem se zgodaj zbudila, ker sem imela nočno moro. Sanjala sem o tem, kako sem bila določena, da odidem na drugi planet in so me zato ločili od svojih staršev. Ko sem se zbudila sem bila prestrašena, saj sem vedela, da se lahko to res zgodi.
Tiho sem odšla v kuhinjo, saj starša še nista bila budna. Pripravila sem si zajtrk. Danes sem vzela oranžno tableto, z okusom pomaranče, jo zmlela in prelila z vodo. Tako sem dobila zelo dober napitek. Spet sem vzela nekaj testa, a danes sem ga pripravila drugače. Položila sem ga v toaster, počakala da se mi je lepo zapekel, potem pa ga vzela ven.
Med tem ko sem je jedla, je v kuhinjo prišla mama in me pozdravila. Začela si je govoriti, zakaj je takrat Maxu prepustila, da je kuhinjo prebarval v sivo barvo, ko pa bi bila oranžna dosti boljša. Ko sta starša kupila to hišo je bila to takšna zgradba, ki je imela samo zunanjo obliko. Onadva sta postavila vse stene, ki sta jih potem tudi pobarvala. Hišo sta tudi opremila s pohištvom in najnovejšim varnostnim sistemom.
Takoj ko prispeš skozi vrata na strehi, se znajdeš v dnevni sobi, ki je gromozanska, saj sta takšno tudi želela.. Opremila sta jo z dvema kavčema, enim foteljem, klubsko mizico in hologramom,ki je kot televizor, samo da je sodobnejši in nam takoj posreduje najpomembnejše novice. Barvna kombinacija dnevne sobe je črno-bela, saj je tako določila moja mama.
Iz dnevne sobe greš na hodnik, iz katerega lahko greš skozi dvojna vrata. Prva vrata vodijo do moje spalnice, druga pa do moje kopalnice. Takrat, ko sta urejala to hišo je bila moja mama noseča z mano in zato sta mojo sobo pustila prazno, saj sem na začetku spala pri njima v spalnici, potem pa ko sem odrasla sta mi jo opremila, tako kot sem jaz želela.Moja spalnica je v modri barvi, na steni je ura v obliki metulja, ki pa je črna. V svoji sobi imam na levi strani pisalno mizo in zelo udoben stol. Zraven je kavč, kjer včasih prespijo moje prijateljice. Nasproti kavča je postelja, na kateri je danes odeja z motivi iz Londona v daljni preteklosti. London sedaj sploh več ne obstaja, saj so ga je leta 2194 uničile Združene države Amerike med svetovno vojno. S starši sem enkrat odpotovala v muzej Anglije, kjer so bili shranjeni predmeti in slike, ki nam prikazujejo podobo življenja v Angliji, pred okoli 1000 leti. V sobi so še omare na desni strani.
V moji kopalnici je velika kad, straniščna školjka, umivalnik, veliko omar, v katerih je veliko ličil in drugih stvari. Kopalnico sta mi opremila starša. V stene so položeni kamni različnih oblik, zato mi je kopalnica še posebej všeč. V spodnjem nadstropju je še kuhinja, kopalnica staršev in spalnica mojih staršev. Vse te sobe sta opremila starša.
Ko sem končala z zajtrkom sem v kuhinji ostala še nekaj časa, ker sem se pogovarjala z mamo. Potem sem odšla v sobo, na poti pa še vzela svoj tablični računalnik iz prostora, kjer se je polnil. Naredila sem domačo nalogo, saj je danes nedelja, jutri pa že ponedeljek. Na tablici je zelo lahko delati domačo nalogo, saj je opravljena takoj, ker jo moraš samo natipkati, moja tablica pa ima to funkcijo, da samo govorim, potem pa se to napiše. Nalogo sem opravila v desetih minut, potem pa sem se šla učit učni predmet, ki se je imenoval: Kako so rešili planet. Pri tem predmetu smo se učili o zgodovini našega planete in robot nam je vsako uro na začetku zastavil vprašanje na primer, zakaj so postavili komoro nad naš planet, potem pa smo mi celo uro iskali odgovore na to, na koncu pa nam jih je robot preveril.
Večina nedelje je potem potekala, tako da sem gledala televizijo, pred spanjem pa sem si samo še pripravila šolsko torbo. Zaspala sem hitro in na srečo nisem imela nočnih mor.

Najboljši odgovor
0
0

Če ne nadaljuješ jaz prisežem, da umrem od radovednosti. Prosim nadaljuj, ker je na tej zgodbi nekaj kar me res pritegne in zvečer nissm mogla spat, ker sem cel čas razmišljala kaj se bo zgodilo.
Tako, da če ne nadaljuješ se me pazi 😀

Odličen odgovor
0
0

bravo,super!

zanimiva zgodba in nadaljuj čim prej,haha 🙂

Odličen odgovor
0
0

Zanimivo

0
0

nadaljuj

0
0

Hvala vsem za lepe komentarje. Naslednji del pride jutri ali v soboto.

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*