0
0

Hej. Tukaj je že naslednji del:

Naslednji dan sem se zbudila z nasmehom na obrazu, saj sem bila vesela, da je
danes spet pouk. SARKAZEM. Ni se mi ljubilo vstati iz postelje, a sem vseeno morala. Oblekla sem se in odšla v kuhinjo, kjer sem zajtrkovala. Danes je na mojem jedilniku bila mlečna smetana. To je smetana iz mleka, ki pa jo potem predelajo, da postane trša, kot nekakšen jogurt. Odšla sem še v kopalnico, kjer sem si umila zobe, nato sem na svoji tablici pregledala, če sem imela vse datoteke naložene za današnji šolski dan, potem pa sem pograbila šolske potrebščine, jih pospravila v torbico in odšla na streho.
Na strehi me je že čakal šolski lebdilnik, ki meje popeljal do šole. Sama se še ne morem voziti, saj še nisem stara 18 let. Še štiri leta, pa bom to starost dosegla,kakorkoli. Ko sem prispela v šolo sem najprej se spustila s strehe po stopnicah v šolsko avlo, prostor kamor smo morali vsi učenci, takoj ko smo prispeli v šolo. Na poti sem videla predsednika Komornega planeta in se spraševala, čemu je tukaj. Odgovor sem izvedela že čez pet minut, ko je z ravnateljico prišel na oder.
Ravnateljica nas je najprej pozdravila, nato pa nam je predstavila moškega, ki je prišel z njo na oder, kot da se nismo o njem učili že pri pouku, po mojem kakšnih tisočkrat, in sploh ga ne omenjajo na vsaki prireditvi. Predstavila nam ga je kot moškega, ki je zaslužen, da tako lepo živimo na tem našem lepem planetu. Nato pa se je predsednik predstavil še sam. Povedal nam je, da je prišel obiskati našo šolo, ker smo bili naključno izbrani za sodelovanje na tekmovanju Potovanje po Komornem planetu, ki bo potekalo prvič, saj mineva 150 let, odkar so postavili komoro.” Marsikdo bi si mislil, da je to nekaj neverjetnega, tudi jaz sem tako mislila, dokler ni rekel, besedice ampak…
Nadaljeval je z besedami: “Ampak to ne bo navadno tekmovanje, kot ste ga bili do zdaj vajeni. V tem tekmovanju morata nujno sodelovati vaša starša, drugače gresta v zapor. Obvezno je, da sodelujejo vsi učenci. ”
Učenci so začeli preklinjati in govoriti med seboj in naenkrat je v avli postalo zelo glasno. Tudi jaz sem se začela pogovarjati z svojo sošolko o tem, da to ne smejo storiti.
“Tišina učenci, tišina,” ravnateljica nas je poskušala utišati, a ji ni uspelo, saj je bilo v avli zbranih okoli sedemsto učencev.
Neka učiteljica je odšla do računalnika, ki je vedno bila na mizi v avli, ga povezala z zvočniki zvok navila najbolj na glas in začela predvajati neko pesem, ki nas je vse takoj utišala.
Predsednik se je odkašljal, da je spet pritegnil pozornost večine in nadaljeval:” Ne ugovarjate, takšne so zahteve Voditeljske organizacije!”
(Voditeljska organizacija je organizacija, ki je obstajala že pred okoli tisoč leti, sestavljena pa je iz voditeljev iz celin, to pomeni, da je iz vsake celine izbran en voditelj, ki potem sodeluje v Voditeljski organizaciji, kjer sprejemajo skupne predpise in te stvari. Predsednik, ki je danes na naši šoli pa je njihov vodja.)
“Kot sem že povedal,bo na tem tekmovanju sodelovala cela družina. Na prvem izzivu boste na začetku izžrebali, s katero družino boste v skupini. V skupini bodo tri družine. Vsak dan boste morali opravljati dva izziva, en izziv bo v znanju in en izziv bo v športu. Ko boste uspešno opravili zadnji izziv dneva, boste dobili navodila, kam se morate odpraviti z lebdilnikom na konec poti. Zadnja skupina, ki pride na cilj, bo izločena in premeščena na drugi planet, saj se je letos rodilo ogromno otrok in bo prebivalstvo počasi doseglo 15,5 milijard ljudi. To je vse, kar sem vam želel sporočiti. Nasvidenje.”
Potem ko se je poslovil je spet postalo glasno v dvorani, tokrat je bilo še glasnejše, kot prej. Vsi učenci so povprek začeli kričati, da tega ne morejo storiti. Ker so učitelji vedeli, da nas ne bodo mogli utišati je ravnateljica stekla po robote, ki so nas potem sprostili z nekim prahom, ki so ga dali v zrak in potem je vsak robot učitelj vodil svoje učence do prve ure.

0
0

Svetovno.
Samo kaj ni to malo Game of thrones podobno. Drugače pa nujno nadaljuj.

0
0

Odlično. Vsak del ki ga preberem je boljši. Samo tako nadaljuj.

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*