1
0

Živjo!

Nekateri me tu že poznate, nekateri pa me boste še spoznali. Kot veste sem tu pred nedavnim objavljala svojo zgodbo Elletross, a sem prišla do večih groženj, da mi bodo določene osebe to zgodbo ukradle. Tako sem se odločila, da preneham z objavo, ker mi tak odnos do mojega dela ni všeč.
Ganilo me je, ko vas je bila večina žalostnih, ko sem prenehala s pisanjem. Zato sem se odločila, da tu objavim drugo zgodbo, ki mi ni ljuba tako kot Elletross, a vseeno, je moja. Upam, da bo odziv tokrat podoben, seveda brez žaljivih izrazov in groženj o kraji. Te bom ignorirala, a če bodo pogoste bom prisiljena tudi to zgodbo umakniti.

Ker je to prvi prispevek, najprej kratek uvod v zgodbo, naslednjič pa pride prolog.

Naslovnica: http://shrani.si/f/44/us/1Ecp0IkC/2/trindwall-forest-1.jpg

***

TRINDWALLSKI GOZD
Bežanje pred preteklostjo ni vedno najboljša ideja. Sploh takrat, ko se na glavo postavi še sedanjost.

Lunia je sedemnajstletno dekle, ki se je rodilo v gozdu. Tam se je naselilo manjše pleme ljudi, ki so pobegnili pred tedanjo civilizacijo. Toda kaj se je pravzaprav zgodilo? Tabor pestijo mnoge skrivnosti o katerih si ne upa spregovoriti nihče. Pravijo, da obračanje k preteklosti ni zdravo za človeški um.
Toda ko tabor napadejo bitja gozda, Luniji ne preostane drugega kot beg. Vendar kam naj pravzaprav beži, ko ne pozna preteklosti?

Fantazijska zgodba govori o iskanju samega in o propadanju človeške družbe, kar namiguje na mogočo prihodnost. Opozarja na to kako pomembna je preteklost, sedanjost in prihodnost, saj moramo živeti v sožitju z vsemi tremi.

0
0

Ooo jaz sem pripravljena brati 🙂

0
0

PokvarjenPuding,imam občutek,da bo tole prav tako super kot Elletross,čeprav tebi mogoče ni tako všeč.Tale začetek je krasen,definitivno bom brala.

0
0

Všeč mi je!
Če boš pri volji bi bil vesel tudi kakšnega odlomka Elletrossa, morda bolj proti koncu saj vem da cele žal ne moreš me pa konec vseeno zelo zanima.

0
0

SUPER!!!

0
0

Hvala vsem! Nadaljevanje pride čez nekaj ur.

0
0

Men je ful všeč 😉

P.S: sem z veseljem pripravljena na branje

0
0

Super zgodba! Sicer sem ta del in še par drugih že prebrala (na igrah), ampak vseeno bom rekla: NADALJUJ!!!!

0
0

Tudi to zgodbo ti lahko ukradem

0
0

Če ti je v veselje, kar. Pokaži kaj znaš

Prikazujem 9 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*