0
0

Ko sem prišla v kuhinjo se je mami mudila po kuhinji in bila nenavadno vesela. Bilo je že prav sumljivo. Zakaj? Ker je bila oblečena v čisto novo obleko, ki jo je hranila (citiram)le za posebne priložnosti. Ta obleka se je meni zdela naravnost obupna, ampak pustimo zdaj to. Bala sem se najhujše. Moja mami namreč rada preseneča s posebnimi oznanili, ki vsekakor niso prijetna.
Mami: Lisa, z očijem greva na večerjo. Od tebe pričakujem, da boš pazila na ostale (itak, kot vedno). Vem, da ti lahko zaupam glede tega.
Jaz: Ampak zakaj moram vedno jaz paziti na ostale. Tudi jaz bi se kdaj dobila z Emo pa nikoli ni časa, ker moram paziti na ta male. To ni fer! Sasha bi jih lahko pazila saj je le eno leto mlajša od mene!
Mami: Lisa, kolikokrat ti moram še povedati, da si ti bolj odgovorna kot Sasha. Itak pa bova prišla nazaj okoli enajstih.
Prhnem. Me prav zanima. Ob enajstih, po navadi prideta ob enih ko vsi že spimo. Seveda moram vprašati…
Jaz: Kam pa gresta? Mislim, zakaj prideta tako zgodaj.
Mami: Oči ima poslovno večerjo in hoče, da grem z njim. Tam bo veliko njegovih sodelavcev z ženami. Službene zadeve, ne bi razumela.
Jaz: no ok. Ali moram vedeti še kaj posebnega.
Mami: v bistvu res…Ne hodite na podstrešje. Oči je ravno zjutraj tam poškropil strup proti mrčesu. Naključno je naletel na osje gnezdo, ko je popravljal star predalnik.
Jaz: Aha, ne bomo šli.
Za koga me pa ima, da bom nasedla na to zgodbico. Zjutraj je popravljal star predalnik. Pa kaj še. Moja soba je namreč tik pod podstrešjem in verjemi, da se iz nje sliši vsak šum, če je kdo zgoraj.
Končno, odšla sta. To pomeni sicer, da moram paziti na ostale brate in sestre ampak še vseeno imam prosto pot do podstrešja. Takoj, ko sta odšla se je zgodilo tole:
Fred, moj dve leti mlajši brat je ukradel Sashi telefon in napisal SMS njenemu sošolcu v katerega je na skrivaj zaljubljena. Ta koklja seveda ne zaklepa svojega telefona, saj se boji, da bo drugače pozabila geslo. In ja, medtem ko je bila ona v kopalnici ji je Fred izmaknil telefon. Cel kaos. Nato je ona, kot maščevanje uničila njegovo mesto iz Lego kock. Na žalost sam v njegovo sobo pritekla šele, ko sta se začela ravsati. Bila sem namreč v kuhinji in Timu ter Joshu pripravljala mlečni gres. Aja Tim in Josh sta (še ena) sorojenca, ki sta stara šest let. Ona sta prava angelčka, če ju primerjaš z Fredom. Ok, o družinskem življenju se mi ne ljubi več pisati in s tem dokazujem kako rada imam svoje brate in sestre. Saj se hecam. V resnici jih ne bi zamenjala za nič na svetu. Po večerji, ki sem jo morala skuhati sama (Sasha ni niti pomagala. Itak sem že navajena), sem se odpravila proti podstrešju. Seveda lahko bi si mislila.

Upam, da vam je všeč. Takoj po prvem delu sem hotela nadaljevati ampak mi ni zneslo. No ja, danes sem se pa res odločila, da spet kaj napišem.

0
0

NADALJUJ !!!
Potreba za življenje!!!
(+_+)

0
0

waw, res me ful zanima tole o podstrešju. takšne zgodbe sama najraje berem ker jih ne morem nehat brat dokler ne odkrijem vseh skrivnosti. upam da bo nadaljevanje čim prej.

0
0

cim prej nadaljuj zgodba je zelo zanimiva a lahko mal dalse pises

0
0

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Res je super dalše piši!
Pa nadaljuj čim prej.

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*