0
0

Niti NEVEM zakaj sem to začela zdajle pisat ampak ura je dve zjutraj in tako ali tako nimam nič drugega za delat… To ni kot zgodba… je bolj kot blog? Nevem ravno kako bi temu rekla ampak to kar mislim/razmišljam napišem. Aja pa tudi nevem zakaj je naslov spet vse…(ja vem : ker nimam drugih idej). Ne počutim se kej depresivno ali kaj ampak o tem trenutno želim pisat: vedno več folka (a.k.a. najstnikov) je “depresivnih”. Zdaj nevem ali imajo vsi toliko težav ali samo malo pretiravajo? Zase naprimer vem, da sem nekajkrat pretivala. Pri meni je šlo to takole: razmišljam o samih slabih stvareh na svetu, se mi zdi da je moje življenje brez smisla in… vzamem škarje. Ne, nisem si rezala žil ali kaj podobnega. Samo malo sem se opraskala. In potem sem se počutila bolje. prav zares. Ampak potem ugotovim kako sebično je od mene da se tukaj smilim sama sebi, ko pa imajo ljudje po svetu hujše probleme. Mi živimo v raju. Tudi če nimamo vsi najbolših telefonov, največ prijateljev, tudi če smo mogoče celo brez prijateljev je večina naših življenj super. Saj slišimo poročila, vidimo na netu… takih stvari kot se dogajajo po svetu se večina od nas ne zna niti predstavljati. Uf zakaj sem to že napisala? pa čisto dobre volje sem bila. Včasih dejansko sama sebi uničim dan. Aja pa še to: youtuberji. Okei, youtuberji so zakon. Nekateri. Eni so tako fejkda jih ne morem gledat. Eni so super. Odkriti, dobrih misli, zabavni… Mene velikokrat spravijo v dobro voljo. Zadnje čase sem navdušena nad Amelio Gething in Lizo Koshy. A pozna kdo še kakšnega takega youtuberja? Napišite v komentarje prosim in hvala. In upam da je okej, če sem dala to pod psalnico. Če ni, mi prosim to povejte. Upam da nisem koga užalila s tem kar sem napisala, če se vam zdi karkoi žaljivega ali kaj drugega… Oprotite mi prosim ni bilo namerno. A in opravičujem se tudi za vse napake, ki jih je najbrž polno. Lep dan želim <3

0
0

Ne vem kaj je tukaj slabega, mislim meni je čisto zanimivo brati take objave. Glede tega kako huje še drugje živijo se strinjam. Biti moramo zadovoljni s tem kar imamo in se ne obremenjevati s stvarmi, ki sploh niso pomembne.
Na yt pa gledam od slovenskih Rebecca yt ful je fajn, saj je zabavna in zelo pozitivna.
Od tujih pa nekaj casa sem gledala Zoello, Lizzo Koshy, nisem ravno veliko na yt tako da ne vem.

0
0

Camm,
Oprosti nikomur nisem hotela siliti svojih problemov… Nisem mislila biti sebicna… Ce koga moti da tako pisem, seveda nebom:)

0
0

nenen nism govorila o tebi meni je to ful dobro.. piši prosim

0
0

Jaz pa ne gledam toliko yutuberk, gledam youtuberje. (Moškega spola. ) Gledam:
-Tanner Braungardt
-Tanner Fox
– Jake Paul

Ubistvu pa gledam tudi nekaj deklet.
– Taylor Aleshia (Nwm če sem prav napisala)
– Wengie

0
0

Jaz bolj kpop youtuberje spremljam, tk, da te verjetno ne zanima. Super je, da to pišeš.

0
0

Sebično je to, da se razpišeš in druhim vsiljuješ svoje pronleme, se smiliš sam sebi… celo moje življenje

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*