0
0

OK,napisala bom en del zgodbe, ki jo pišemi in povejte mi kako se vam zdi.
……………………………………………………….”Premlada si še!” je rekel očka ko sem mu povedala za zmenek z Leonom. Imam namreč že 14 let, pa mi še vedno ne pustijo na zmenek.”Ampak očka-” “Nič ampak očka. Tako kot sem rekel, tako bo. Z njim greš lahko na zmenek ko ga bova s tvojo mamo spoznala.” Ne morem verjeti, da je lahko tako hladen. “Bernard, pusti ji no, saj gresta samo v Mc’Donalds.” “Ne popuščaj Barbara,” je rekel kot da sem čarovnica, ki te z lahka uroči. “rekel sem, da je še premlada. Posvetiti se mora šoli. Poleg tega pa nezdrava prehrana iz Mc’Donaldsa slabo vpliva na razvoj človeka. Kar zaključimo.” “Ampak-” “Rekel sem zaključimo.” Nikoli mi ne pusti do besede.
Ko mi je prejle pisal Leon, da se zelo veseli zmenka sem se razžalostila saj sem vedela, da mi bo uspelo priti le če očka zadane kap, ali če bo moral odpotovati v Avstralijo.
Očka je potem odšel na predavanje o…o čem je že bilo? No saj je vseeno.Med večerjo me je mami spraševala o zmenku. Vedno mi poskuša pomagati, v situacijah z očkom. Res je dobra mami. Medtem ko me je spraševala nama je moj mlajši bratec Miha postavljal neuma vprašanja kot so: Kaj je zmenek? Zakaj zemlja ni trikotna? Iz česa je koruza? Včasih ga res ne prenesem. Ima 6 let. Hodi pa v 1.razred.
Na koncu večerje ko sem si umila roke mi je mami rekla. “Mia, ne skrbi. Vse bom uredila.” Moja mami je prav v redu.

Včeraj sem bedela do treh ponoči in brala knjigo Punce držijo skupaj, avtorice Jacqueline Wilson. Ta knjiga je tako dobra da je ne moreš nehat brat.
****************************************************************Vem, da je zelo kratko, v prihodnje bo daljše samo povejte mi če vam je všeč.

0
0

Kul zgodba meni končno po dolgem času ena z doba ful dobra

0
0

Ful mi je ušeč, aja pa berem tut tvoj blog pa je zlo kul!!

0
0

vredu!!!!!!!!

0
0

Ql zgodba…se ppa sttinjam z ostalimi:poiskusi z vec odstavki 😉

0
0

Delaj več vejic in dobro da za razliko od skoraj vseh nekdo uporablja dvogovor.
Poskusi delati malo več odstavkov, ker se v tvojem besedilu hitro izgubiš in ne veš več, kaj pravi ona, njen oče, ali pa si ona samo misli.

0
0

Zdajle sm na telefonu in nisem prijavljena. Hvala ti, bom poskusila več odstavkov nardit in več vejic.

0
0

kulska zgodba

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*