0
0

Predstavljaj si popolno osebo. Osebo, ki živi v popolnem življenju. Popolno najstnico ali najstnika. Popularen in kul v šoli, takšen pa ostane tudi doma. Veliko prijateljev, ima partnerja. Nihče jih ne obrekuje.
Sedaj pa si predstavljaj nasprotno od tega. To sem jaz, mogoče ti, ali pa ne. Prav si prebral/a. Moje življenje je daleč od popolnosti. V šoli sem žrtev psihičnega nasilja, nimam prijateljic, kaj šele fanta. Vsak, ki ima minuto časa se me privošči.
Jaz sem Jess.
Jessica Craft, če smo natančni.
Sedaj, ko to bereš, sedim nekje, v kakšnem kotu sobe. Mogoče knjižnice. Sama, nepomembna in s praznino v sebi. Ali pa ne? Mogoče sem že dobila prijatelje in vsem nekje z njimi. Kdo pa sem, da napovedujem prihodnost?
Živim v mestecu poimenovanem Villanova. Preselili smo se sem. Ravno pred začetkom devetega razreda. Avgusta. (Sedaj hodim v deveti razred) V Villanovi živi veliko sošolcev in sošolk. Veliko nesramnih. Prijaznih sploh ne poznam.
No, kaj se je pravzaprav zgodilo? Kaj je pravzaprav bilo? To lahko odkriješ. Na potovanju pa ne boš sam/a. S tabo odidem.

31. AVGUST. 2017
Bilo je jutro. Hladnejše od ostalih. Snop svetlobe se je prebil skozi okno. Jasno sem lahko videla, kako prašni delci plešejo po sobi. Soba je bila svetla, ampak še vedno telo ni želelo iz postelje. Ležala sem in gledala skozi okno. Videla sem lahko le zibajoče se drevo, ki je plesalo z vetrom.
Ding, dang, dong, ding, dang, dong. Nekdo je bil zunaj pred vhodnimi vrati. Mama je odšla odpret. Že naslednji trenutek pa je potrkala na moja vrata. ”Ljubica, si budna?” Blazino sem si poveznila čez glavo. Samo zamrmrala sem nekaj nerazločnega. Nič nisem videla. Sem pa poslušala. Cop, cop, cop.

  • Street Girl
    Pričakujem vsaj kakšen komentar. Hvala. To je le začetek, nadaljevanje bo boljše.
0
0

Uvod je zelo dobro napisan… Tak globok in mi je zelo vsec. Sama zgodba pa… Joi jaz sem bla kr zalostna k je blo konc 🙂 komaj ze cakam naslednji del resnicno tako da ti kar veselo pisi se naprej hahah

0
0

Zanimivo je.
Dobro je da ima del odprt konec. Se vidi,da imaš izkušnje s pisanjem.
Bom brala.

0
0

Po dolžini komentarja se vidi kdo piše.

0
0
0
0

Super je.

0
0

Supergirl, kaj misliš s tem?

0
0

S čim?
Morda: “Po dolžini komentarja se vidi kdo piše”.
=> Opazila sem da “pisatelji” pišete daljše komentarje, pa sem hotela na to opozoriti še druge. Nič negativnega nisem hotela. Vem nerazumljivo sem napisala.

0
0

Dobra zgodba

0
0

Ja.
Res upam, da bo nadaljevanje boljše.

0
0

Super začetek (lahko bi bilo bolj). Kar nadaljuj.

0
0

Wow, just wow!
Res takoj te pritegne!
Za naslov bi pa mogla prebrat se kaj vec.

Prikazujem 11 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*