Nova številka
Oktober 2020


Izid: 2. 10. 2020

Addison Rae

Spletne zvezde

Fotografija: arhiv Pila
Besedilo: Nika Osredkar

Addison Rae je na drugem mestu po številu sledilcev na TikToku. Pred njo je le še Charli D'Amelio. Ples jo spremlja že od mladih nog, a se ji niti sanjalo ni, da bo s svojimi TikTok plesnimi koraki dosegla tako prepoznavnost. Njen zaščitni znak je čudovit nasmeh, ki skoraj nikoli ne zapusti njenega obraza.

Rojstni dan: 6. oktober 2000
Starost: 20 let
Kraj rojstva: Louisiana, ZDA
Zvezdno znamenje: tehtnica

Njeno polno ime je Addison Rae Easterling. Ima dva mlajša brata, ki jima je ime Enzo in Lucas, ter mamo Sheri in očeta Montyja, ki imata prav tako svoja TikTok profila. S plesom se je začela tekmovalno ukvarjati pri šestih letih. Trenirala je tudi gimnastiko in se v srednji šoli pridružila navijačicam. Iz tistih časov se spominja, da so ji vsi govorili, da je ves čas preveč vesela in nasmejana. Kot takšno se opisuje tudi zdaj in pravi, da se ne pretvarja.

Vprašanje

Koliko vaših prijateljev uporablja Pilovo spletno stran?
Nihče.
(604)
Eden ali dva.
(338)
Več!
(175)

AKTUALNO

Ljubezen temelji na spoštovanju
Predstavljaj si, da spoznaš princa na belem konju. Ali pa princeso (nismo sigurni, če tudi te pridejo na belem konju, ampak saj razumeš). Kakorkoli. Sta neizmerno zaljubljena, vajina sporočila so polna srčkov, vajini glavi nekje visoko v oblakih. Vendar pa je ta princ/princesa ... Več

Vpiši se


Nov uporabnik | Pozabljeno geslo

Aktualna glasbena lestvica

Domača:
S.I.T.: VROČE
BQL: NA FRIŠNO
Nika Zorjan: KORONA CIAO

zalagasper: SEBI
Challe Salle: LAGANO

Tuja:
Billie Eilish: BAD GUY
BTS: DYNAMITE
Katy Perry: DAISIES
Ava Max: SO AM I

Taylor Swift: CARDIGAN

Oglas

ZADNJA ŠTEVILKAOktober 2020


Izid: 2. 10. 2020

Morska kača

Na dnu morja ležita dve morski kači. Ena pravi drugi: "Upam, da nisva strupeni." "Zakaj?" vpraša druga. "Ker sem se prav kar ugriznila v jezik."
Astra, 10