0
0

REEs me moti da se mi zdi da fantje samo o tem razmislajo in ne morjo bit zaljubljeni ne da bi o tem razmislal. Ker jaz osebno mi je zelo neprijetno če slisim ali pa vidim ali kar koli o spolnosti. Stara sem dvanajst. A je to o fantih res? Pomagal bi mi odgovor od kakšnega fanta. In ali je normalno da me to niti malo ne zanima in da se mi spolnost gnusi?

0
0

sem fant star 10 let in niti podrazno ne razmišljam samo o tem.

0
0

Le če te ne zanima te pač ne zanima.Le komi dvanajst si.Nemore te vse zanimat kar en dva tri.To se počasi stopnjuje.

0
0

men se to dud gnusi ampak fantje ne razmišljajo samo o tem.nekateri so pač kreteni (kukr vsi is mojga razreda ker so samo tri). ampak boš mogoče nekoč spoznala fanta, ki ti bo zelo všeč in ne boš razmišljala o čem on misli. vse njegove slabe stvari, ki ti jih bodo povedali o njem tebe sploh ne bodo zanimale. vrjemi mi ker imam izkušnje (ne s spolnostjo seveda)

upam, da sm ti pomagala 🙂

0
0

Da se ti to gnusi je kriva vzgoja, ampak to se bo čez nekaj let popravilo. Puncam je rečeno “sex je grd,” takoj za tem pa še “imej otroke” PA KAKO ČE JIH NE SMEMO DELAT?!
In ne, fantje ne razmišljajo le o tem, pač pa se samo delajo frajarje. Pomiri se. Malo pogooglaj in boš videla.

0
0

sem fant star 10 let in NNNNEEEE razmišljam o tem!

0
0

hej imam takega sošolca in vem da ni fajn občutek ampak postavi se zase in reči nehaj mi težit in to ne pomeni da se ne smeš ali nočeš igrati znjim

0
0

Tudi večina mojih sošolcev razmišlja le o tem. V čisto vsaki stvari vidijo spolnost. Še naj olj pa so tečni če učiteljica pove, da v razred pride študentka, ki nam bo predavala.

0
0

Fantje znajo biti v vaših letih res otročji. Očitno jim puberteta že nagaja s pošiljkami hormonov in … jih pač žgečkajo take misli. Nič takega ni to, dokler niso res tečni.

Hkrati je pa prav tako povsem normalno, da se ti spolnost pri teh letih gnusi, pač ne zanima te in tvoje telo sploh ni pripravljeno na to. Ne sekiraj se.

0
0

Hej!
Sicer nisem fant ampak se mi zdi, da mogoče pri nekaterih je tako. Prepričana pa sem, da niso vsi fantje taki. To pa, da se ti spolnost gnusi in te ne zanima je popolnoma normalno. Zdi se mi, da je pri 12-stih tako tudi najbolje. A če pa koga zanima sem mnenja, da ni s tem nič narobe samo pri teh letih je še prezgodaj (po mojem) za resno spolnost. Upam, da sem pomagala!

Prikazujem 9 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*