0
0

Zdravo.
Moja sošolka ima mačka. Zdaj je star približno leto in pol.
Enkrat, ko je bil mlajši jim je že pobegnil skozi okno vendar ni nikamor odšel. In enkrat se je skril vendar v hiši. Je pa maček bil divji, ker so ga našli.
Torej tista sošolka mu je kupila povodec (dobesedno obstaja povodec za mačke) in sedaj ga sprehaja z njim 2× po 15 min na dan. Drugače pa ga sploh ne spusti ven iz hiše. In vsakih 10 minut ga kliče kot če bi bil pes in je cela panična če ne pride.
In ko ga zunaj sprehaja mu ne dovoli, da bi odšel kamorkoli, tako da na koncu lahko hodi samo okoli hiše drugam pa ne sme. Pravtako je tisti maček ful napadalen saj veliko škrampa ampak ona mu še zmeraj pravi da je izjemno priden. In velikokrat ga vzame v naročje čeprav mačku to ni všeč ker ji poskuša vedno pobegniti.
Meni je najbolj zlobno to, da ga ne spusti iz hiše da bi sam hodil okoli.
Ali samo pretiravam?

0
0

Odvisno kaksen macek je.Moja sosolka ima zajca in ga tudi sprehaja,sicer zivali to gotovo ni vsec.povodec se spodobi za pse mogoce njen macek trpi in tudi da se stem izraza da potem praska.jaz mojo macko spusim cez dan ven ce si to zeli (ponavadi pride k vratom in tam sedi dokler je ne spustim ven).Ce pa je slucajno problem da ko bi sla ven nebi prisla nazaj potem bolje da jo ima v hisi,ce jo vozi na sprehode potem bi macek lahko tudi sam vrjetno sel ven ali pa naj mu naredijo neko ograjo ali kaj podobnega da jim macek ne bi odsel.upam da sem pomagala.

Prikazujem 1 rezultat
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*