0
0

Jaz in moja bff sva se skregale z najino sošolko. Nobana se ni hotela družiti z njo in sva se zmenili da jo ignorirava. Danes pri kosilu sem jo vidla v vrsti kako sta se smejali in pogovarjali se z eno drugo punco. Mojo bff sem uprasala ce sta se pobotali in je rekla ne. In zdaj se mi zdi zlo čudno če mi slučajno kaj prikrivata.
Kaj naj naredim?
Elenčka!

0
0

Glej, to so dekliski problemi. Punce so znane po tem da se delimo na male skupinice, smo ena proti drugi in se kregamo. Kaj spor se resi z ignoriranjem al kaj? Z osebo se pogovori in se ne dela drame. Daj no. Bodite skupaj, bodite ekipa. Kaj je zdaj treba komu poslusat tvoje babje probleme. Lepo se pogovorita in se lepo mejte se naprej.

0
0

TI NJO IGNORIRAJ NAJ ONA DELA KAR HOČE SAMO TI NJO IGNORIRAJ KER BO VIDELA DA BREZ NJE ZMOREŠ MED TEM SI PA NAJDI DRUGO BFF DA BO ONA LJUBOSUMNA

0
0

Hvala za to pomoc a nevem ker bi bila znjo se vedno bff ceprav se mi je pet let lagala da je moja bff in da sem na tretjem mestu
Vem da to ni prav a koga naj imam veliko krat me noben ne poslusa in ignorijajo me samo ona mi kdaj pomaga!

0
0

Jaz,… Ja, vem da veliko pišem a moja inditeta ostaja skrivnost, soory ma ne povem

0
0

Ej kako ti je ime

0
0

Glej… Ignoriraj jo. Daj ji malo casa in ce cas jo vprašaj. Ce je pa tkooooo huda, pa povprasaj starse. Tudi oni so polni izkušenj in ti bodo zagotovo svetovali ali se posvetuj s sošolko in ji reci to: Spremeni se, ker taka ne boš prišala nikamor. Pa tudi, če ji niso všeč negativne pripombe mora to sprejeti. Upam da sem ti pomagal.

Marshwalker

-1
0

NAJBRŽ SE NI DOBESEDNO SKREGALA AMPAK JE ZNJO ŠE VEDNO PRIJATELJICA. ALI PA TVOJA BFF NI IMELA DRUŽBE PA JE BILA Z NJO. NAJ TI BO ZA TO VSEENO. ČE PA TI JE TEGA DOVOLJ JO PUSTI IN NAREDI ŠE TI, DA SE Z ENO SKREGATA IN POL BODI Z NJO VELIKO ČASA.

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*