0
0

Vem, da je to kliše vprašanje, ampak moj fant si je za b-day zaželel da bi imela spolni odnos (sem 16, ne vem če sm prestara za pil, ampak meni je všeč). Zdi se mi, da sem pripravljena, z mamo sva me tudi že naročili pri ginekologu, da dobim tablete, fant je že kupil kondome. Zanima me samo kaj moram še vedeti? Mislim ne tiste kliše fore okoli bolečine, pa ne nujnega orgazma pa to. Kakšen nasvet da bo vse skupaj bolje za oba?

0
0

Glej to ni nič kaj takega. Ana Jelovškova je tut mela s Prešernom odnose že pri 14 pa je bil pesnik dost starejši od nje. Pripravljena boš, ko boš čutila potrebo in poželenje. Nič prej. Prepričaj se najprej. Fant ne bo nič jezen, če te ima zares rad. Če te nima pa tako nimata kaj početi skupaj v postelji.
Samo res pazita ampak tole zgleda pazljivo, tako da…
Srečno in UŽIVAJ!

0
0

Strinjam se z odgovorom revije pil in zdi se mi zelo zrelo, da si se o tem pogovarjala s starši in da skrbiš za varnost.

0
0

Za PIL pa res nisi nikoli prestara. V Sloveniji krepko manjka srednješolska revija. Zelo radi bi jo ustvarjali, ampak nam prodajniki vedno znova izračunajo, da se ne bi splačalo, ker srednješolci pač ne kupujejo dovolj revij, da bi se ekonomsko splačalo. Škoda, res.

Tako da – naše poslanstvo je vselej malček namenjeno tudi srednješolcem in tvoje vprašanje je povsem na mestu za Pilovo svetovalnico. Če sta oba pripravljena na seks z vsemi varnostnimi ukrepi kot si navedla in se imata rada – veš praktično čisto dovolj. Pazita na varnost in ne pričakujta čudežev. Poslušajta se, poskusita se začutiti, kaj vama je všeč, ne silita drug v drugega. Univerzalnega recepta, kaj je komu fajn, ni – vsak par odkrije, kako jima ustreza to početi. Počnita pač stvari na način, ki vama je všeč – oziroma počasi odkrivajta to. Vaja dela mojstra ;).

0
0

ŽIVJO.
1. Dobro je da tvoja starša vesta glede odnosa.
2. Dobro je da si se naročila pri ginekologu (njega lahko povprasas za podrobnejsa vprasanja)
3. Dobro da imas zaščito
4. Uživaj!!5
5. Pil je za vse starosti in vse možne probleme.
6.mogoče si malo premlada, a ker ti mama dovoli in se strinja je ok

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*