0
0

To je groza… res. Bilo je tri tedne nazaj. Z mamo sva se zvečer strašno sprli. Kričali sva ena na drugo, potem pa se mi je strgal film in sem se ful na glas zadrla: “SOVRAŽIM TE! ŽELIM SI, DA BI BILA MRTVA!” in sem ji tresnila vrata pred nosom. In to je bilo zadnje, kar sva si rekli, ker sem šla takoj spat. Potem pa je šla naslednji dan v službo in jo je povozil avto na eni podeželski cesti, da je bila takoj mrtva. Najhujši del pa je to, da mi je ata to povedal in jaz sploh nisem bila žalostna, čutila sem samo neko grozno zadoščenje. Niti ene solze nisem potočila za njo. In še danes je sploh ne pogrešam sem samo tako boleče srečna. Pa odgovorite samo če mate za napisat kaj pametnega, ne če želite povedat samo, da nič ne vete pa da je moje vprašanje fejk, ker mi je vseeno, kaj si mislite.

0
0

Moje sožalje…res mi je žal zate sigurno jo boš začela pogrešat in MOGOČE se ti samo zdi vseeno za njo ker skušaš potlačiti bolečino

0
0

Najlepša vam hvala. Res ste mi pomagali.

0
0

Ja, tudi meni je zelo žal zate. To je bila grozna nesreča in nekaj dni se boš še res mogoče počutila tako prazno ampak res ne smeš sebe kriviti za to. Kmalu jo boš začela pogrešati, boš prišla domov in pomislila: kako dolgo bo še mama v službi? Takrat te bo zadelo. Verjemi mi.
Nasvet za takrat: Najboljše zdravilo za jok…je še več joka. In robčki.

0
0

Hej!

Briga me, če je fejk ali ni. Vseeno, če je res ali ni, ti izrekam sožalje.
Poglej.
Mami si nekaj zabrusila in nisi imela priložnosti reči oprosti. Z mano je bilo enako. Ampak ne z mamo ampak z nonotom. Zbolel je in nisem ga hotela videti. Ko je umrl sem pa hotela reči oprosti, ker ga nisem obiskovala, ker se nisem pogovarjala. Bilo je prepozno.
Ampak poglej. Tvoja mama je vedela, da jo imaš rada četudi sta se sprli. In tudi ona te je imela.
To da je umrla te bo žrlo celo življenje, ker se nisi upela opravičiti. To naj bo nauk za druge. Opravičite se takoj, ker ne veste, kaj prinese življenje v naslednji sekundi.

0
0

To je pa čudno. Ja, očitno lahko človek svoje življenje nekako napove. Jaz sem si enkrat na vlaku rekla, da se mi bo nekaj zgodil. Da je bil ta dan preveč lep, da bi se lahko nadaljevala v istem ritmu. In sem zgrešila postajo.

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*