0
0

Zdravo!

V 6. razredu sem bila zaljubljena v fanta ki pa ni bil ravno velik (bila sem večja od njega).Na koncu se je izkazalo da je tudi on zaljubljen vame. A počasi je začel biti nadležen in vsem je začel razlagati da sva par in moja čustva do njega so počasi začela izparevati.

Čez počitnice sem večkrat odšla k bratranu, ki pa ima soseda. Ta sosed je leto dni starejši od mene in me ves čas zafrkava(ampak ne tako da bi me prizadel) in tudi jaz potem njega nazaj. Prej še nisem bila prepričana, če sem vanj. Zdaj pa sem 1000000000 odstotna.
Ko smo bili s starši nekje na večerji sta me vprašala, če sem zaljubljena. Jaz pa sem se začela tako smejati, da se nisem mogla ustaviti. Kot, da to še ni dovolj sem postala rdeča kot paradižnik.
No, staro mamo sem vprašala kako veš, če si drugemu všeč. Rekla je da veš takoj, ko se pogledata. In to sem danes tudi opazila.

Mi lahko poveste še kakšen drug odgovor na vprašanje, ki sem ga zastavila stari mami?

Kako naj to povem prvemu fantu, ki je mimogrede še vedno zaljubljen vame, ne da bi ga prizadela?

0
0

No ja bi mi lahko bolj podrobno opisala situacijo? (lažje ti bi svetovala) najlažje veš da je vate tako da te večino časa ko sta skupaj gleda če boš boj pozorna ga lahko pogledaš naravnost v oči če so njegove zenice razširjene to največkrat pomeni da ga punca privlači(to ne velja če je okolje okrog njega zelo temno) še eden znak je da hodi ob tebi Oziroma je ves čas v bližini. Seveda pa je dober znak tudi zafrkavanje. Veliko sreče če rabiš še kakšno pomoč pa kar napiši.

Prikazujem 1 rezultat
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*