0
0

Oj zanima me kakšnega hišnega ljubljenčka mi priporočate. Razmišljala sem že o:
-mački
-kuncu
-želvi
Seveda pa bi mi kakšna nova žival zelo pomagala pri izbiri.
Prosila bi tudi, da mi napišete tudi zakaj ravno tega.ž
HVALA VSEM ŽE ZA VNAPREJ!

0
0

Jaz imam doma muco. Tudi tebi jo priporočam, saj so muce prijazne in crtljive. z njo se lahko tudi učiš.

0
0

Dori!
Hvala, za tvoje mnenje. Ruska modra mačka mi je zelo lepa ragdoll isto. Za maine coon pa mislim, da je žal nebi mogli imeti.Sm gledala pa je videt kar velika.

0
0

Hey! Jaz imam doma muco pasme ragdoll, ki bi ti jo zelo priporočam, saj je pasma za družine. Pa tudi rusko modro mačko ti priporočam, ker ima ljubezniv karakter.(moja muca ki je bila ruska modra mačka je žal poginila..)Pa tudi Minecoona ne bi bilo slabo imeti doma.
Upam da sem pomagala,
Dori

0
0

Hvala za vse vaše odgovore. Mislim, da mi bodo v veliko pomoč. Razmišljam že za mucko seveda pa bi še kakšen predlog bil sprejet☺️

0
0

Najboljše je da si kupiš mačko,saj z njo ni veliko dela le daješ ji hrano.Kunca ali hrcka nebi priporocala saj ce ga bos imela v hisi se zna zgoditi da smrdi zaradi tega celo stanovanje (vem iz mojih izkusenj).Tkoda jaz ti priporocam macko

0
0

Pa nevem jaz sem obssedena z mackami dobesedno ampak je nemorem imet ker zivim v stanovanju pa se casa nimam velik. Sem mela 2 zlati ribici in sta ziveli kar 8 in 10 let – ful neobicajno. Sem si pa vedno zelela met zelvico. Nbm kul so mi pa vsec pa se nima je ravno usak ane? Jaz ti ne priporocam ravno hrcka saj se bos verjetno navezala nanj in bos pol ful zalostna kr hrcki ne zivijo ful doug (1 al 2 leti).

0
0

Hej,
Jaz ti priporočam hrčka

0
0

Hvala! Bom premislila!

0
0

Priporočam kunca, ker ni zahteven ali drag za skrbeti

Prikazujem 9 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*