0
0

Imam eno vprašanje.
Všeč mi je en zlo pameten fant. Na poroki moje sestrične sva skupaj plesala in večinoma me je na ples vabil on. Drugače se pa v večini samo pogovarjava.
Kako ugotoviti, ali sem mu všeč in kako mu to povedati?

Že vnaprej hvala!

0
0

Lepje.
Nisva si v sorodu.
Ni imel stave. Moj bratranec mi je rekel dej plesi z njim! pa sva obstala sred plesisca. Pol je pa fant rekel: Greva plesat?In potem sva plesala cel večer.
Ne, nima bolh!
Za svoja leta sem dovolj pametna, da si dobim enakovrednega fanta.

Vseeno hvala za skrb, Zaupaj mi!

0
0

Oj oj.
Ja zaka se pa nista porocila ce sta la ze glih na poroki???
Pač glej pa tut ni glih use na človeku sam pamet. Čet je ušeč pa če ga maš rada to še ni dost. Mogoc je pa meu stavo al pa kj tacga. Pa as kj pomisnla da slučajn nista u sorodu??
Alpa da ma bouhe??
Alpa da ti nis dost pametna za nega??
No toj to. Lep dan se naprej:D

0
0

Povabi ga v kino ali na bazen! Če zavrne ni pravi in ga pozabi! Če pa sprejme je to dober znak. Ne boj se poskusiti in cel lajf le ugibati! Če ne poskusiš ne boš nikoli izvedela: izgubiti pa tudi nimaš nič! Držim pesti!

0
0

Če te je na ples povabu on je skor 100% vate. Loh bi ga uprasala:a si vame? Pa če bo on reku:zakaj rec da se ti tko zdi ker te je vabu na ples in če reče da je je to to. Loh pa se pac kdaj dobita kt “frenda” in pol nrdis da pogovor nanese na to temo in mu nekak pac poveš mybe bo pa on teb če se bosta začela pogovarjat o tej temi pa ne bit sramežljiva k vrjetn noče met take punce 🙂 držim pesti zate;)

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*