0
0

Stekla sem Taylorju v objem. Videla ga nisem že celo večnost saj je bil na počitnicah v Argentini. Objeta sva stala kar nekaj časa in nisva rekla ničesar. Ko sva se le spustila sem šele lahko videla kakšno barvo je dobil in da so mu zrasli lasje. A še zdaj je imel tisti njegov lesket v očeh. “Kako vesel sem da te vidim…” mi je govoril, se smejal in razlagal kako me je pogrešal… Jaz sem ga poslušala samo napol saj sem ga samo gledala. “Kje pa so vajine prijateljice?” je vprašal čez nekaj časa. “Callie in Lylla v kuhinji delata zajtrk.” je odvrnila Primrose “Ju nisi srečal?”
“Em ne, ravno sem se vrnil iz sprehoda z Luckyem.” Lucky je njihov pes. Najbolj srčkan kuža na planetu. “No, kje pa je Ellia?” je dodal in spustila sem njegove roke, ki sem jih do sedaj držala in se umaknila stran. Saj ne, da ne bi marala Ellie. Nasprotno, bila je ena mojih najboljših prijateljic. Ampak če je on omenil njeno ime me je zbodlo. “Moram iti.” sem zamrmrala in se odpravila proti hiši. Lahko sem slišala kako je Primrose rekla Taylorju: “Daj pusti jo. A nisi slišal da mora iti? Misliš, da hoče da greš za njo?” Primrose je znala biti res super prijateljica. Ampak v resnici sem hotela, da gre Taylor za mano. Hotela sem, da me ustavi in mi pove, da nič več ne čuti do Eliie in, da ima rad samo mene. Ampak to se itak nikoli ne bo zgodilo, saj sploh ni moj fant. Pač, ja obnašava se že tako ampak nikoli ni rekel, da sva skupaj ali kaj takega. Vstopila sem skozi odprta vrata in šla v kuhinjo. Callie je stala pred opekačem za toaste in čakala, da se spečejo. Lylla pa je gledala TV. Poročila. Vedno gleda poročila. Vse odkar je izginil Elliin brat. “Kaj novega?” jo vprašam. “Politika in to. Begunci in teroristični napadi… Nič drugega. Tako kot vedno.” Pokimala sem in ostala tiho. Vedela sem kako se počuti. Mislim, da sem izmed vseh najbolje vedela kako se počuti. “Taylor je prišel. Si ga videla?” je hotela Callie zamenjati temo.
“Videla. Oprostita na stranišče moram.”
Stekla sem po stopnicah navzgor in odprla vrata na levi. Zaklenila sem se v kopalnico in se naslonila na vrata. Po licih so mi stekle solze in poskušala sem se ne spominjati lanskega leta. Ampak ni šlo. Kar naprej hočem odvrniti spomine ampak je težko. Zdaj pa sem se sesula in vse kar se je zgodilo, vsi trenutki in nasploh vse… Vse to je zdaj odmevalo po moji glavi.

“Hej, kaj dogaja?” je veselo vprašala Ellia medtem ko se je s Taylorjem držala za roke. Vsi smo sedeli za mizo v šolski jedilnici in onadva sta ravnokar prisedla. “S Kylom greva danes kampirat.” je vsa nasmejana povedala Lylla. “In kaj bo počela moja mala sestrica?” se je zarežal Kyle. Ellia je zavila z očmi nato pa pogledala Taylorja. “No… S Taylorjem sva mislila iti ven ampak… On se mora učiti za tisti test, kajne srček?” Taylor je pokimal nato pa se lotil svojega kosila. “Karkoli…” je Primrose zavila z očmi in se obrnila proti nama z Ellio “Prideta danes k meni prespat? Sem vprašala že Callie ampak TUDI ona se mora učiti za nek beden test.”
“Žal ne.” je odvrnila Ellia. “S starši grem na večerjo z nekimi poslovneži. Z očkom se menijo za nek posel in rekel je, da je zelo pomembno in bi pomagalo če bi prišla tudi jaz.” Primrose je mrko pogledala nato pa se pričakujoče ozrla k meni. “Jaz lahko pridem.” sem ji rekla. “Super. Vsaj nekdo na katerega se lahko zanesem.” Nasmehnila sem se in se spet zazrla v krožnik z pire krompirjem in govejim zrezkom. Niti slutila nisem, da danes ni običajen dan. Nisem še vedela kaj se je zgodilo in kaj se še bo zgodilo. Pa tudi tega ne, da si bom ta dan zapomnila za vedno in, da mi bo spremenil življenje.

Hvala za branje in zelo bi mi pomenilo če komentirate. Vaše teorije pač kaj mislite da se bo zgodilo bi bile super. Če ne bo dovolj komentarjev… Tako kot zadnjič ko sta bila dva. … Ne vem če bom nadaljevala… Zato res prosim za komentarje, saj to zgodbo pišem za vas. Mislim ja seveda tudi zase ja ampak uglavnem za vas. Mejte se lepo! <3

0
0

Zlo dobra zgodba. Nocm bit tecna sam a si lohk plis cim prej nardis shelly mail upam da si ga nardis dans. Tenks

0
0

Men je full fajna zgodbaa. Ful zanimivo, polno skrivnosti. Vedno komaj cakam da bo nov del. Obvezno pisi dalje!!!

0
0

Nujni pis naprej

0
0

Men je ful the best daj plis nadaljuj al pa te neham oboževat.

0
0

Ful ful ful ful super zgodba. Obvezno nadaljuj!! 🙂

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*