0
0

Nadaljevala bom s fantazijsko zgodbo in v njej bo tudi veliko ljubezni.
__________________________
Ko sem bila majhna sem velikokrat videla avre ljudi in podobne stvari. Na to se nisem kaj dosti ozirala. Če sem zaprla oči in zamezikala so avre izginile. Lahko sem vedela kdaj se je oseba zlagala in kdaj govori resnico a zadnji 2 leti nisem kaj pogosto videla avre niti nisem imela več občutka za to kdaj se kdo zlaže.

Danes sem bila povabljena na zabavo na katero so bili povabljeni vsi ki sem jih poznala in še veliko drugih. Razmišljala sem o svojih nadnaravnih sposobnostih vmes pa sem zbirala obleko za na zabavo. Odločila sem se za črno in belo. Lase sem imela spuščene. Odpravila sem se. Ko sem prispela sem videla Njega. Bil je naravnost božanski. Pristopil je do mene in videla sem njegovo avro. Bila je zlata. Čudno takšne se nikoli nisem videla. Začela sva se pogovarjati in povedal mi je da mu je ime Filip. V svoji glavi sem zaslišala njegov glas ki je govoril naj ga poljubim. Nevem kako je to naredil a po isti poti sem poslala sporočilo:„zakaj bi te morala poljubiti?” Bil je zelo presenečen in rekel je :„ Jaz… Ti si skavant… Zakaj mi nisi povedala?… Mislim da se morava pogovoriti.
__________________________
Ali vam je ta del všeč?

0
0

Ubistvu sem v eni knjigi brala kjer so bili ljudje s nadnaravnimi sposobnosti samo niso še isto imenovali in niso imeli istih sposobnosti. Malce sm fejkala. 🙂 🙂 🙂 🙂

0
0

Bravo, res zanimivo! 🙂

0
0

Men je ful dober! Bravo 😉 Aja, pa a skavante si si sama izmislila?

0
0

Menii je ql

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*