0
0

Nessi! Tvoja zgodba me je navdihnila. Pomislila sem, kako bi se lahko nadeljevala. Nočem te užaliti ali karkoli drugega. Hočem samo tvoje mnenje o mojem nadeljevanju. Ne obsojaj me, nočem biti nesramna. Hočem samo vprašati, kako se ti zdi moje nadaljevanje.
__________________________________________________________
Pojava se je premaknila naprej. Bil je fant. Bil je Filip. Skozi misli sem mu poslala sporočilo. V mislih sem kričala: ”Na pomoč!!!!” Filip se je zadrl na fanta, ki je ležal na meni. Približal se je in ga prijel za majico. Odrinil ga je proč. Tisti fant je stekel iz sobe. Slišala sem Filipa v svoji glavi. Zaskrbljeno mi je govoril: ”Si OK? Res?” Prikimala sem. Objela sem ga, ter se mu zahvalila. Nato pa mi je postalo nerodno. Odhitela sem ven. Nisem se ozirala nazaj. Z TAXYjem sem se odpeljala domov. Šla sem naravnost v posteljo. Nisem imela moči za nič drugega. Ponoči sem imela čudne sanje. Sanjala sem nekoga, ki se mi je približeval. Bil je Filip. Hotela sem se ga dotakniti pa se ga nisem mogla. Prebudil me je hrup. Na cesti so zgodaj zjutraj popravljali vodovodno cev. Zvok mi je paral ušesa. Odločila se se, da se bom soočila z mamo. Stekla sem do kuhinje, v kateri so slastno dišale palačinke. ”Mama? Lahko govoriva?” Prikimala je. Usedli sva se na stole. ”Kaj te teži pikica?” Zavzdihnila sem. ”Zakaj mi nisi povedala, da nisi moja mama?” Mama je dobila resen obraz. ”Poslušaj Ana! Ženska ki te je rodila te je zapustila. Čeprav ji lahko rečeš mama, ni ona skrbela zate, te vzgajala skozi ta leta. ” Solze so mi stopile v oči. Filip je imel prav. ”Rabim malo zraku,” sem ji rekla in odhitela ven v beli svet.

0
0

Vem da ni tvoj. Ja lahko če želiš. Lahko ps ti prepustim vse in greš tu nadeljevati koder si končala. T.J Napišeš 5 del.

0
0

Okj ti kr piši. Lahko jo tudi skupaj piševa. Ti napiši 6.del pa bom mogoče jas 7. Pa 1. komentar ni moj

0
0

A to pomeni, da lahko poiskusim napisati tudi 6 del???? Mislim za zabavo, ne da bi hotela prevzeti zgodbo ali kaj takega. Ta zgodba je tvoja. Ne želim je ukrasti.

0
0

Prvi komentar ki ga je napisala nessi ga spet nisem jaz. Zakaj mi to delaš. Ful dobr si drgac nadaljevala

1
0

Hej, to je pa lepo! Dialog! Ni tako težko se normalno pogovarjati, kajne?

Bodite potrpežljivi, uredili vam bomo okolje, kjer boste lahko mirno kreirali in vam nihče ne bo kradel imena :). Rabimo pa malo časa za to!

0
0

draga nessi (upam, da original)!
razmišlajala sm in ugotovila, da nisem dobra v pisanju.
zanimam me če bi lahko ti prevzela mojo grozljivko obrazni obraz in bolj podrobno opisala dogotke. upam, da boš sprejela mojo prošnjo.

LP.

  • ko bom velika bom napisala knjigo o tej zgodbi odgovoril/a 2 leta nazaj
0
0

dobra je kr nadaljuj jaz tako ali tako ne mislim več pisati ti pa imaš dokaj dobre ideje (čeprav je fejk Nessi bolje napisala in opisala dogodke me si ti vsaj poskusila se mi opravičiti in moje srce je strto te so bile moje sanje da bi pisala jesensko romanco na kr eni svetovalnici kjer so vsi anonimni in ti hitro kdo ukrade ime 🙁 )

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*