0
0

No js sm ful zmedena in nevem kaj en fant cuti do mene. Ko sem prisla na Susak (otok na hrvaskem tam zvi moja nona in sem cele poletne pri njej)  sem opazlia da me ta fant ki ga bom imenovala D gleda ko se srecamo na ulici. No enkrat sem ga srecala ko je bil z tatm od ene mije, pac obnasata se ku da sta neka ful dora frenda. In ko me je opazil da grem nasproti je D zacel temu drugemu nekaj sepetat in on me je pogledau in sta se mi nasmejala.
Js sm se odlocla da bom plesala suscanski folklorni ples in moja nona(js jo klicem baka) ga je uprasala enkrt u trgovini (on tam dela) ce bi plesu z mano pac nazacetku je biu tko ful zmeden se bol ku js pol pa se mi je zdel ful zadovoljen in tko je rekla tui baka tisti ki mi siva obleko. No zdrj k sm bla nazadnje u tgovini z bako se je njegou sef hecu in reku d se nesme zapetljat z m… (<—priimek od nase druzine ubistvu je mislu na mene) in pol je se moja baka nekej komentirala d smo se smejali ubistvu usakic k gremo u trgovino se smejemo. Samo ko ga srecam pa na ulici se mi zdaj vec ne posmeje temvec smo pozdravi in se to dokaj hladno. Zadnic je celo biu z neko punco. In dans ko sm bla z mojo frendico u morju je pol prsla se baka in js sm sla do nje jo uprasat ce lahk gremo zvecer ven in pol smo prsli nekako na temo od trgovine. Rekla sem jo da bi sla z njo ce bo sla ker pac tm so itak zmiri bruke in pol je rekla lahko bi sla tui kdaj sama in sm komentirala ma ce ves ku me gleda, ona je odgovorila vem ja, in sm rekla ma ne on, milan (njegou sef) ma caki a on me tui kao gleda in je rekla ja ze duze vreme (to pomeni da pac ze vec casa) in pol js smo omg povej mi use kr ves in pol je rekla samo d mi je ze use povedla. In en dan bo zdej prsu do mene domou kjr bova sprobala korake ampak nevem kako nej se obnasam ker tip sploh ni tko slab in se ponavadi je fajn. In recimo da mi je malo usec js pa nevem kaj on cuti do mene!!!!! In morm ga uprasat se za wifi od sole.

0
0

Čuti melone

0
0

Uf… Verjamem da si ful zmedena. Glede na informacije tvoje none da te ves cas gleda si mu verjetno vsec lahko mu pa kaj namignes pa bos videla kako se bo odzval. Srecno!! Upam da sm ti pomagala!
A prosim pomagas se meni pri problemu (PRE)DOLGO PISMO??

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*