1
0

Hojla moja mami kadi in prej je mela navadne cigarete in je bla vzuni k je to delala. Zdej je dobla nove k ma eno napravco da proizvaja drugacen vonj in mami zdej kadi notr. Zdaj sem se ucila v kuhinji ko je ona to pocela in bom jaz zbolela zarad tega vonja in tega plina.
Kaj nej nardim bojim se tut za mami povedala sem ji da mi ta cigaret res smrdi ona ni nehala. Ko sm zacela zracit me je pa ati ukregov kva zracm.
Kaj nej nardim glava me boli res ne muslm mamici tega pravt ker me bo kregala da je cist vse ok.
Hvala za odgovore

0
0

Kadilci zelo tezko prenehajo s kajenjem to je res. Ampak tvoja mami se kora zavedat da lahko dobi raka ali katerokoli drugo bolezen. Nocem te strasiti ampak kadilci obicajno ne zivijo prav dolgo. In elektronski cigaret ni nic manj skodljiv. Enako je, ce ne se bolj. Poisci neko spletno stran ali neko grozno sliko kadilca da bo videla kaksen lahko postanes ce celo zivljenje kadis. Ne smes prenehat. Mogoce ni najbolj prav, ampak se probaj na silo zjokat pred mamo in ji govorit kak ti je hudo ker pac kajenje povzroca bolezni in ti se bojis za svojo mamo.

Upam da sem pomagala

0
0

Moji starši ksreči ne kadijo.Vem kako je to muteče ker kadi moj stric(edini v družini).Povej ji da to ni ok! Tudi ce bos kregana ji povej da ni ok in ji reci naj neha ali pa kadi zunaj.

Velllliiikkkooo sssrece

0
0

Pa js vem da tist ni elektricna cigareta ker je taprav cigaret in ena napravca ces

0
0

pritoži se! povej mami da to ni ok, da smrdi in je nevarno tako za tebe kot tudi zanjo. Očetu pa tudi lahko razložiš da se zaradi tega slabo počutiš

Veliko sreče 🙂

0
0

Tudi meni smrdijo cigareti jaz skoraj omedlim.Enkrat sem bila v zaprti sobi z 8 kadilci v eni uri je vsak prižgal 10 cigaretov. No tista napravica je elektronska cigareta. Pravijo, da ni tok škodljiva sam vseen tud takrat se jaz ne počutm dobr. Če tisto elektronsko cigareto raznese lahko tvoji mami nos odbije.

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*