0
0

Pozdravljeni!
Jaz imam en problem in ne vem kako naj ga rešim.
V glavnem zelo zelo zelo mi je všeč en pevec (je iz amerike) in jaz sem resnično zelo obsedena z njim.
Problem pa je da o njem razmišljam skoraj ves čas (99,99999% mojega časa)in si ga ne morem spravit iz glave.
Poskusila sem že vse. Sem iskala tudi slabe stvari o njem in ssm jih nekaj tudi našla ampak mi je zato vseeno. Še vedno mi je noro všeč in zaradi tega nisem več osredotočena na nič.
To se mi dogaja že skoraj 3 mesece in zaradi tega se nisem mogla skoncentrirat že v šoli, pred počitnicami.
A kdo ve kako mi naj postane tisti pevec malo manj všeč?

0
0

Lusi
Je malo starejši samo ne tako zelo. In na žalost je najbližji koncert v Parizu kamor me starši 10000000000000000000000000000000% ne bi peljali.

0
0

Živjo
ves veliko pevcev ne razkrije svojega karakterja, kar pomeni,da ga predstavlajo kot super prijazno osebo a lahko v resnici poje le za denar ne pa zato, ker ga imajo ljudje radi. Sigurno je še veliko punc, ki ne tako norih na njega. Pojdi na njegov koncert in ga imej za vzornika. Zanima me še, ali je on star okoli tvojih let ali je zelooo starejši?

Upam,da sem ti pomagala.

0
0

Lepo je biti z nekom obseden. Ne sekiraj se, bo že minilo, mogoče se lahko poskusiš “predozirati” z njim, namesto, da se boriš sama proti sebi? Prepusti se občutkom, glej njegove slike, poslušaj njegove pesmi, sprejmi ga v življenje in … Počasi bo postal stalnica, ob kateri bo prostor, da misliš tudi na šolo. Vsekakor je začetek šole čas, ko moraš biti sposobna koncentracije na pouk!

0
0

Ja. Se razumem samo pri meni to traja že 3 mesece

0
0

Hej…sem mela podobn problem sam da je biu fnt ne pa pevec…uglavnem jz sm bla fullllllll nora na enga fanta in sm dobesedno ves cas razmisljala o njem…cez cas sem se pomirila in nism bla vec tok obsedena vendar se vedno mi je ostal zelo vsec. 🙂

0
0

Aja pa še ena stvar.
Vsakič ko ga probam odmislit me vsaka druga stvar spet na kakršen koli način spomni na njega.
Plis help me!

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*