0
0

Imam problem! Zlajubljena sem v fanta,ki sem ga spoznala na košarkaškem taboru. Zelo mi je všeč in nevem kako mu naj to povem!Imam njegovo tel. številko in si piševa po Viber-u vsak dan! Včasih pa moje sporočilo pogleda in ne odgovori!?!Takrat sem zelo razočarana. Na taboru sem imela tudi sama občutek,da sem mu všeč, saj so naju zbadali trenerji in udeleženci tabora,on pa se je le nasmihal in me ljubko gledal:-)…(problem, da bi mu povedala da mi je všeč pa je, da mu tega ne morem povedati v živo,ker živi na drugem koncu Slovenije! Kako najmu napišem sporočilo,če imam občutek da ne bo odgovoril in potem se bom počutila osramočeno! Ker imam probleme doma, pa je on še edini,ki je moj razlog za življenje!
Prosim pomagajte mi…

0
0

Imela sem točno tak problem le da je bil fant moj sošolec. Pogovarjala sva se po vibru potem pa sem mu malo namigovala in nato napisala da mi je vseč. Ne čakaj da bo on kaj napisal ker sem imela ze stiri fante in pribprvem sem cakala eno leto potem pa sem imela dovol in spoznala sem da je večina fantov zelo sramezljivih glede tega. Glede na to kar si napisala se mi zdi da si ti tudi vsec njemu.

0
0

Jaz bi ti svetoval enako kot Lifeneedlove, in nič ne skrbi, če ti ne bo odgovoril je šleva.

0
0

se strinjam z Lifeneedlove.

0
0

Hvala : Lifeneedlove !!!!

Zelo bi bila vesela če bi dobila več odgovorov,saj sem rahlo negotova!

0
0

Ojla!
Pri tvojem problemu/težavi daljava oz. distanca med vama sploh ni pomembna ker ljubezen premaga vse. Lahko si direktna in mu poveš vse kaj čutiš (pomojem te možnosti ne boš izbrala ampak je dokazano zelo učinlovita). Lahko pa mu napišeš rada te imam, v tebe sem in dodaj odpiši mi in dokaži da nisi strahopetec, počakaj par dni, če ti odgovori da te ima tudi on rad super, če pa ne odgovori ali pa pravi da ne želi imeti nič s tabo pa povej da si se šla s prijateljico resnica ali izziv, in si dobila takšno nalogo…skratka ne obupaj ker je na svetu še mnogo drugih fantov (in deklet), in eden je zagotovo tisti pravi…

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*