0
0

Hej<!

Ammm no, jaz imam nekegaa prijatelja, ki je prišel z njegovim prijateljem na našo šolo in sem se z njim mogla pogovarjati, saj sem bila dežurna. In potem čez nekaj časa mi je napisau da je zalublen v mene. Ampak potem mu nisem vrjela, saj vedno uprizarja šale. Čez nekaj časa sem ga kliknila ampak sem se pogovarjala z njegovim prijateljem prek njegovega fb ja. In ta člouk ki sploh nwm kdo je biu mi je rekel, da je bil ta res u mene in da si je že dobil drugo in da je še vedno žalostn. Takrat sem se skregala z njegovim prijateljem. Ampak vse ima posledice. Od tistega krega se še nisem slišala z tem fantom, ki je bil zaljubljen v mene. Ampak kot pravijo, ko nekoga nimaš več časa ugotoviš koliko ti pomeni. Ugotovila sem, da sem se zaljubila vnj vendar kako naj ga dobim sedaj.

0
0

Hmmm to je kar komplicirano. Če je popolnoma nezainteresiran zate, pomeni “čas” verjetno to, da nekoga preboliš. Življenje sploh ni tako kratko in šlo bo naprej. Razumemo pa, da ti je zelo težko.

Lahko ga poskusiš še kontaktirati in ugotoviti, ali je vsaj malo zaiteresiran zate. Lahko mu celo kar direkt poveš, da ti je všeč, če nimaš kaj izgubiti. Nemoreš ga pa prisiliti, da bo videl v tebi to, kar ti vidiš v njemu.

0
0

Kako naj pustim času čas, če mi je dokazal, da je zaljubljen v mene. Vendar sedaj očitno me ne vidi več. Preveč smo se oddaljili. Zakaj mora biti že v srednji.

0
0

Hoj,

tole se sliši kot ljubezen na prvi pogled. Morda ga boš tako hitro, kot si se zaljubila, tudi pozabila, morda pa ne. Bomo videli. Pogovori prek prijateljev na FB so sicer sumljiva zadeva – fantje v vaših (no, pa tudi v naših) letih znajo biti zelo, zelo otročji in zafrkljivi – ne rečemo, da je to gotovo res, ampak čisto možno pa je, da se malo hecajo iz tebe. Pusti času čas, pa ne sekiraj se preveč 🙂

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*