Odgovorjeno
0
0

Hej hoj pilovci! Rada bi vas nekaj vprasala. No, meni se zdi, da imam prekomerno tezo. Stara sem 15, visoka pa sem 160 cm in imam 59 kg. Ze tako imam bolj “zaobljeno” postavo, ker imam malo vecje prsi in okrogla stegna, zdaj pa se ne morem znebiti niti mascobe na dnu trebuha. Imejte pa v mislih, da vsak dan telovadim in pazim na hrano. Resnicno me skrbi, da bom razvila motnjo hranjenja, ker sem ze resno razmisljala o tem, da ne bi jedla ali pa da bi hrano kar izbruhala. Ze tako sem na sibki psihicni strani zaradi nizke samozavesti, zdaj pa jem le se 2 obroka na dan in nic ne pomaga. Upam, da se je komu dal brat ta dolgi roman. Hvala v naprej

Najboljši odgovor
0
0

Hi
Ti si uredu. Tvoja teza je cist primerne glede na visino. Poleg tega se mi zdi da imajo lepso postavo tisti ki imajo bolj zaobljjene boke in vecje prsi saj to poudari tvoj pas. Na zalost sm med tistimi ki nimajo take srece .
In zapomni si:
Ti si NAJLEPŠA PAMETNA in KUL

Odličen odgovor
0
0

Hej! Tvoja teza je ravno pravsnja(ITM: 50kg-60kg). Ce mislis z mascobo na dnu trebuha boke potem s tem ni nic narobe saj se vsem najstnicam povecajo boki. Moj nasvet je da ne zacni z anoreksijo ali bulimijo!
Upam da sem pomagala;)
P.S.: Tudi sama imam tako postavo in ko sem zacela manj jesti so me starsi zaceli nadzorovati kaj in kdaj jem:/

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*