Odgovorjeno
1
0

živjo. sem malo debelejši fant in hočem shujšat. ampak ne vem kako naj shujšam da bo čim bolj učinkovito. hvala za vaše odgovore.

Najboljši odgovor
0
0

Če hočeš shujšati je predvsem pomembno, da ješ raznoliko in pestro hrano. To pomeni da ješ vse po malem. Vsak dan pojdi na krajši sprehod ali en krog s kolesom, ali pa pojdi trenirat kak šport. Potrebno pa je tudi da zmanjšaš vnašanje sladkorja. Naredi si tabelo in vanjo piši kaj sladkega si pojedel in si naredi mejo. Upam, da ti uspe!

Odličen odgovor
0
0

Ne jej dosti sladke hrane in pijač, jej raznoliko hrano. Ukvarjajo se z kakšnim športom. Pomembno je tudi, da imaš 5 obrokov na dan. Še en pregovor: zajtrkuj kot kralj, kosilo jej kot gospod in večerjo kot berač.
Upam da sem pomagala.

Dober odgovor
0
0

Bolj se ukvarjaj s športom (tek npr.), veliko se gibaj na svežem zraku, jej bolj zdravo hrano (veliko sadja, zelenjave, ne pij preveč sladkanih pijač, sladkarij…). Če boš to vpoštrvsl ti bo uspelo!

0
0

Jej raznoliko. Imej 3 obroke na dan in ne jej preveč prigrizkov in vmesnih obrokov. Izberi si kateri koli sport zelis le, da se veliko gibeš,kar je za tvojo tezavo tudi pomembno.

0
0

Gibaj se, omejuj si vnos mastne hrane, seveda pa jej veliko zdrave! Da ne bi slučajno čez cel teden stradal, potem pa jamral, da si lačen.
Naj velja: več zdrave kot mastne hrane!

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*