0
0

Hej. Torej…my life sucks. Kako prezvis eno obdobje k mislis da nikol ne bo minil. Nikamor ne morm pobegnt in pac…samoskodovanje. Kaj naj nardim? Kako zdrzis da ne mors nikamor in nikjer nimas miru?

0
0

SomeRandomGirl, hvala. To kar sem imela je daleč za mano, ampak to poskusim izkoristiti in s svojimi iskušnjami pomagam ljudem, ker nočem, da bi še kdo dal skozi kaj podobnega, kot jaz in tudi zate si tega ne želim tega!! Vsekakor moraš poiskati interese in se ukvarjati s stvarmi, pri katerih uživaš. Res res se ne prepusti slabim, negativnim mislim povleči najboljše iz situacije in bodi ponosna na male uspehe, kadar se počutiš žalostno se zaposlji zaposlji se, da preženeš te temne misli. Iskrenega mnenja sem, da si čudovita oseba in, da si ne zaslužiš slabega življenja ❤

0
0

Vem kako ti je.Zelis si ,da bi imela vsaj malo miru.Enako! Vsi nakladajo , sola je cista beda za povrhu pa se starsi , ki kar naprej tezijo.Tudi jaz sem imela te tezave , se zdaj si zelim malo miru.Poizkusi najti nekaj kar te sprosca naprimer:risanje , druzenje s prijatelji , gledanje TV … To je pomagalo meni in upam , da bo tudi tebi.
Vso sreco

0
0

Ej ful hvala izgubljena. Karkol si ze mela v preteklosti upam da je cist za tabo, jst se bom pa potrudla. Tole s prjatli bo mogoce mal tezko glede na to da jih lih nimam ampak si bom zapomnla tvoj odgovor 🙂

0
0

Tako obdobje sem preživljala tudi jaz nisem jedla in škodovala sem sbojemu telesu…smpak pustimo pomembno je, da imaš prijatelje, osebe, ki jim lahko zaupaš poskusi se z njimi pogovoriti o tem kako se počutiš (mene sicer niso poslušali) sicer pa počni stvari, ki so ti všeč meni naa primer risanje in branje, čeprav sem potem vse pustila za sabo priporočam ti, da si ne samoškoduješ, ker imam jaz zaradi teg probleme še zdaj ne pozabi, da so na tukaj ljudje, ki jih skrbi zate in bi jim bilo hudo, če bi zapuszila ta svet. Poznam občutek ujet si v isti dolgočasni rutini, le, da so stvari še slabše, zato poskušaj nove stvari najdi nove interese, čeprav je včasih težko ne pozabi, da bodo stvari kmalu boljše to je samo stanje, ki se lahko konča prej… ali pa traja svetujem ti, da se z nečem zaposliš npr. Uči se snob, ki te bolj zanima in še koristilo ti bo, ko bodo testi in spraševanja boš lahko dosegla rezultate na katere boš ponosna, ali pa poskusi s kakšnim športom (jaz sem v tistem obdobju odnehala, ker sem se popustila na vsemu TI PA NE SMEŠ!!!) vzelo mi je kakšni dve leti, da sem zdaj v takšnem stanju, kot sem in zapomni si: SI ČUDOVITA OSEBA!!!!!!!!!!!!!!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ upam, da sem ti pomagala s svojimi iskušnjami, ker jih res hočem uporabiti v ta namen na svojo preteklost nisem ponosna in nočem, da se s tabo ponovi ista zgodba.

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*