0
0

Živjo, stara sem 14 let, in obožujem glasbo. Igram več glasbil, med drugim tudi kitaro. Že od malega nastopam tako in drugače, ampak že nekaj let razmišljam o tem, da si želim postati znana glasbenica. Napisala sem že nekaj pesmi, imela 1 manjši nastop, in s prijateljema smo razmišljali o tem da bi imeli bend (nevem kaj bo iz tega…). Bi mi lahko lepo prosim dal kakšen nasvet, kako narediti naslednji korak, saj nisem prepričana kaj naj naredim, poleg tega pa se nekako bojim… Upam da je razumljivo napisano, hvala 😀

0
0

Bend v našmu klasu. Če si iz okolice Tolmina, ali pa iz primorske, jih kontaktiraj. https://www.facebook.com/The-Mostars-1448007981909912/?fref=ts

0
0

Hvala vsem, ki ste mi odgovorili❤

0
0

Hej!

To z bendom je zelo dobra ideja. V šoli vprašaj razredničarko če lahko nastopate na prireditvah in podobnih stvareh. Lahko pa se udeležite tudi kakega tekmovanja, morda pa bi probali igrati na ulici in bi si prislužili kaj cvenka. Ko pa odrasteš pa se vpiši na konzervatirij za glasbo Ljubljana.

Upam da sem pomagala.

0
0

Živjo,

najbolj pomembno je, da ves čas delate na kvaliteti in iščete priložnosti. Sprašujte v lokalnem okolju, na šoli, kje vse lahko nastopate. Poiščite organizatorje lokalnih prireditev, festivalov, ponudite se. Posnemite se, delite svoj nastop na družabnih omrežjih. Posnemite videospot! Zgradite si domač studio in posnemite pesmi na visokem nivoju. Predvsem pa – morate biti dobri, dobro peti, dobro igrati.

Srečno!

0
0

Nisem ravno tista ta prava za svetovat ampak bom poizkusila pomagati. 😉
Bend bi bila vsekakor super idej in se posebej ce vas je veliko. Ce imate ze napisane pesmi jih izpilite v nulo nato pa nastopajte na kaksnih manjsih pripreditvah potem pa pocasi, korak za korakom naprej.
I hope i helped
P.S.: Prsim preberi mojo zgodbo (Zgodba) in povej svoje mnenje.

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*