0
0

Hej.
Jaz se v prostem času rada ličim. Za v šolo se nisem ličila, ampak mi starši zdaj dovolijo. Tudi za kakšne priložnosti, ali pa ko grem npr.v kino.
Zanima me kakšen makeup nosite ve za v šolo.

Hvala, če boste odgovorile!

0
0

pac pomojem zacni sam z maskaro pa najprej kaj bojo sosolke rekle…pa korektor oz. js priporocam tekoci puder k itak use prekrije. mocne sminke se ne rabis drgac pa: puder, maskara, ob petkih rjavo zlat eyeshadow drugac pa poskrbi za kozo pa bo ok.
ps: labela al pa gloss za razpokane ustnice

0
0

Hejhoj 🙂 za deveti razred oš sama nisem uporabljala čiiisto ničesar za v šolo. Zdaj, v sš, se mi pa tut ne da prou prej vstajat zaradi tega xD obicajno crn waterline in maskaro, to je to. Ne maram met kej vec na obrazu.

0
0

Jaz uporabim puder le da zakrijem mozolje in podočnjake (ne dam ga na cel obraz), obrvi le počešem, malo bronzerja le na ličnice, maskara in občasno highlighter…Lepa si takšna kakršna si in ne potrebuješ ličil, vem pa kako je če v tem uživaš.

0
0

Zdravo.
Jaz ličil za šolo še ne uporabljam ampak ko ga bom si bom nanesla samo puder, korektor, maskaro in svetel eyeshadow. Ni potrebno da preveč izstopaš.

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*