0
0

Hoj,hoj,hoj!
Kako ste kaj? Gotovo vas zanima kaj pišem. Odločila sem se da ustvarim tole. Tu lahko pišete v vaših problemih-ljubezenskih,družinskih,
telesnih…vse kar vam pade na pamet. To je zato ker sem opazila da veliko ljudi objavlja samo bloge. Tu pa lahko pišete in vse bo samo na eni strani. In tisti ki bodo prebrali vaše probleme bodo kliknili sem in bodo lahko prebrali vse naenkrat. Morda se vam zdi to malo butasto saj je za to že tako ali tako klepetalnica,ampak tu je vse na enem mestu in je bolj pregledno. In bo več odgovorov na uprašanja. Upam da vam je okej. In čimprej kaj napišite!

0
0

Ne pozabite! Tu lahko pišete VSE probleme in kar vas zanima. Jaz pa odgovarjam. Na svetovalnici vam včasih ne odgvorijo v 1 dnevu tu pa odgovor lahko dobite že v 5min! Zato napišite kar vas daje in odovorila bom.

0
0

Hojla Julija!

Oprosti ker tako pozno odgovarjam.

1.Stara sem 16 let.
2. Bodi kar si. In ne skrbi. Pogovarjaj se o tem kaj imaš rada,išči skupne interese. Ni pomembno ali si priljubljen. Le da imaš nekoga na katerega se lahko zaneseš(BFF,učiteljica…)
To da si priljubljen ne pomeni nič. V kratkem lahko postaneš ničla. Pomembni so le prijatelji.
3.To je odvisno od tebe. Lahko bereš,poslušaš,rešuješ naloge…odvisno kateri predmet. Najbolj pa moraš poslušati pri pouku. Vse je odvisno od tega koliko si zapomniš. Ko se učiš se skoncentriraj samo na to in ne bodi pod stresom. Od 7. Razreda osnovne šole naprej gre resno saj se lahko le z uspehom vpišeš v srednjo šolo.
4. Ja čisto ok si. To je primerna teža glede na to da si zelo visoka. Pa tudi tako je v teh letih ponavadi okoli 40kg.
5. Ja ok si.
6.Hmm. To pa se pozanimaj po internetu. Vprašaj kakšnega sošolca,brata sestro. Malo poglej kje prodajajo. Drugače ti pa žal ne morem odgovoriti.

Lepo se imej!

Lp Pilova svetovalka Magi

0
0

Živjo,sem Julija.Postavila vam bom nekaj vprašanj.
1./Koliko ste stari?
2./Kako postati priljubljen?
3./Kako se uspešno učiti?
4./Težka sem 40kg,visoka 158 in stara 11.Sem ok?
5./Iz katere spletne strani je najboljše kupovati mp3 predvajalnike?

HVALA ZA ODGOVORE! JULIJA,11 let

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*