0
0

No ja. Jaz pa se ukvrjam s pisanjem zgodb in pesmi, pa tudi knjigo sem skoraj že napisala. Ravno zaradi tega sem sedaj tu. No, zanima me kaj naj naredim? Naj še vedno pišem samo za natečaje? Kaj naj naredim s to knjigo, ki bo kmalu napisana? Naj jo pošljem komu?

0
0

Lara, vsak odgovor pride prav tako ali drugače veš?

0
0

Tudi jaz rada pišem. Knjigo si že skoraj napisala? Čestitke!
Zgodbo si sprintaj na A4 če maš tega, pol pa maš pogled na to, kaka bo prava knjiga. Morda bi kakšen odrasli, ki ga poznaš, natisnil knjigo zate? Sicer pa dvomim, da sem dobro svetovala.

Napiši še kaj knjig!

0
0

Predlagaj karkoli samo tistega portalla ne. Imam že uporabniški račun in mi neka zoprna igralka komentira in tako imenovano smeti po forum temi SoyLuna, zakaj bi potem pisala zgodbo tam?

0
0

No lahko pa zacnes pisati na kaksne strani za pisanje zgodb…npr. na igre 123 😉
Samo da se mors tam prijaviti z geslom 🙂

0
0

Nekdo, hvala, vendar res nimam denarja, da bi si privoščila izdajo knjige. Lepo, da si začela razlagati o svojih knjigah. Tudi moje zgodbe niso končane.

Eksotični balon! Jaz ne bi nikoli objavila svoje knjige na svetovalnico, saj vem, kaj je bistvo svetovalnice. Če bi jaz začela objavljati, bi pogoltnila vse probleme.

0
0

dej no samo ne objavit tega sm na pilovo svetovalnico. imamo že zadosti drame z nessi, kessi in še veliko drugih ljudi. lahko bi tudi ti malo premislila o tem in probala rešiti problem
thx

0
0

Jaz tudi pisem knjigo no knjige, ampak nobena se ni dokobcana, ker se zelo hitro premislim in dobim nove ideje. No ne vem zakaj sem zacela sedaj razlagati to…no preidiva k stvari.
Nasa uciteljica nan je povedala, da lahko knjigo izdas tako, da jo posljes nekaterim zalozbam in jo one izdajo. Ali pa jo idas kot samozaloznik. Pobrskaj se malo po spletu, zagotovo bos dobila kaksen nasvet.
I HOPE I HELPED!

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*