0
0

9.8.
Vsak dan smo bližje šoli; ampak koga briga ker grem danes z Anejo prvič sama v šoping. Iiiiiiiiiiiiii!!!!!!! Ampak danes spim v sobi z Martinom! 🙁 No bom že preživela. Zazvonil je telefon. Bila je Aneja.
Aneja: Hej, si že naredila seznam za šoping?
Lara: Hej, nisem, saj to je pa ja preprosto, vzameš kar ti je pač všeč.
Aneja: Koliko denarja lahko vzameš seboj? Jaz lahko vzamem 150€.
Lara: Kaj?!!!! Jaz imam 10€ žepnine na mesec. Vzamem lahko le 50€.
Aneja: No saj je vseeno. Bye!
Lara: Bye!
Odšla sem v kuhinjo in si naredila smoothie. Spila sem ga,potem pa sem šla odstranit posterje s stene da jo bodo starši lahko prebelili.
13:37
Spet me je poklicala Aneja. Dogovorili sva se da se ob 14:00 dobiva v City Centru. Preoblekla sem se vzela torbico in mama me je odpeljala v Celje. Tam sem videla Anejo in takoj sva odšli proti H&M-u. To je najna najljubša
trgovina. Po kakšnih dveh urah sva odšli v McDonalds. Seveda nisva kupili toliko stvari, le odločiti se nisva mogli. Domov sem prišla ob 17:00. Ulegla sem se na zoprno napihljivo posteljo in razmišlja o zmenku jutri.

0
0

Shelly, res sem vesela da ti je moja zgodba všeč in tudi jaz imam rada zguba dnevnik ampak ko sem začela pisati je nisem imela v mislih…hmmmmmm

0
0

Tale stil me zelo spominja na Zguba dnevnik knjigo. To je mišljeno kot pohvala saj mi je knjiga Zguba dnevnik všeč prav tako kot tvoja zgodba !

0
0

Ta zgodba je najboljsa

0
0

Sem jo že.

0
0

Bi prebrala mojo zgodbo?
Don’t think, dance!!

0
0

Nadaljujjjj!!!!

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*