1
0

10.8.
Zjutraj sem se šokirana zbudila ker sem preživela prvo noč v Martinovi sobi. Ko pa sem odšla v kopalnico in se pogledala v ogledalo me je skoraj zadela kap.
‘Aaaaaaaaaaaaa’ sem se zadrla kot v tistih risankah ko se tako glasno zaderejo da jih slišijo v vesolje. Vendar mene so slišali le vsi v hiši.
‘Sem ta šema jaz? Moj obraz izgleda kot da ga je povozil tovornjak!’
Živčna sem stekla v kuhinjo in si naredila smoothie. Spila sem ga potem pa odvihrala v kopalnico in si na debelo nanesla puder da bi skrila mozolje in vse tisto kar pac je se bilo na obrazu. Potem sem odšla v dnevno sobo in prižgala Soy Luno. Gledala sem jo dokler ni prišel Martin in preklopil na nogomet.
12:30
Imeli smo kosilo. Njoki in zrezki v gobovi omaki. Ko sem pojedla , me je poklical Jakob in mi povedal da greva gledat Spidermana. No na mojo srečo se je le hecal. Gledala bova obalno strazo. Dokler ni bila ura 17:00 sem delala običajne stvari kot je tipkanje po telefonu, deskanje po spletu, branje, razmišljanje…
17:00
Mama me je odpeljala v Celje. Tam sva bili ob 17:30 (ne točno). Ko sem vstopila v trgovinski center, sem tam zagledala Jakoba. Odšla sva k dvorani.
Film se je začel ob 17:45. Bil je super.
19:00
Domov sem prišla nekoliko razočarana, ker bom spet spala v sobi z Martinom.

Upam da vam je tudi 4. del všeč!

0
0

Hvala Heli za nasvet!

0
0

Hej!
Tvoja zgodba mi je zelo všeč, toda kot prijateljski navet se mi zdi prekratka. Vem da je bil tudi peti del moje zgodbe zelo kratek.

Ostani super

0
0

a lohk prosim nehate s tem fejkala si od une fejkala si od onga. Sej tist ko je napisu zgodbo ve če je kej pofejku ne rabte mu tega naprej metat.

0
0

sorči ampak malo dolgočasno je tole… Pa fejkala si od Shelly da si šla gledat Obalno stražo.

0
0

Nedaljuj, ker je to res ful dobra zgodba XD

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*