0
0

Zdravo!

Next je kratek ampak nekaj sem spravila skupaj. Veliko imam za delati, zato ni ravno veliko. Pipem sproti. Vedno. In sedaj moram še vso zgodbo (ki sem jo napisala do zdaj) LJUBEZEN NA POTI objaviti na wattpad. Ampak to ni važno. Želim, da mi pod to objavo komentirqate in poveste kritike. Lahko mi tudi poveste,kako si predstavljate nadaljevanje.
_______________________________________________________________-
Ko sva prišla do koncertne dvorane, so bili tam že lučkarji, kostumografi ipd. Neka ženska, z ozvočenim všesom me je peljala do nekih vrat z zvezdo. Ko sem ustopila je bil notri kavč, televizija, make-up miza, in ogromno oblek. ”Sem Marija, lepo te je spoznati. Ti si Ksoana mar ne?” Prikimala sem. Iz obešala je prinesla neko obleko, oranžno marelične barve. Ni bila ravno oprijeta ampak mi je segala do kolen. Dolgo sem se pripravljala. Marija mi je pomagala in mi med urejanjem pričeške razložila urnik in vse. Ko sem bila urejena in vse, sem prsila za malo samote. Stresla sem roke in se gledala v ogledalo. ” To zmorem. To zmorem. Sem drevo, ki se je zlilo z odrem.” Premišljevala sem kako bo. Prvo pesem bom pela z Nicolasom. Slišala sem trkanje na svojih vratih. Marija me je čakala. Odpeljala me je do odra, kjer so me neki mladi fantje ozvočili. Njihov odnos je bil res neverjeten. Človek bi pričakoval, da bi me osvajali. Ampak ravno nasprotno. Stopila sem na oder. Vse je bilo zatemnjeno. Pokleknila sem na tla. Naenkrat se je modra luč odprla vame. Zaslišala sem melodijo. Začela sem.
Kje bi živela, če bi lahko? To vprašanj pa ni kar tako.
Potem pa sem zaslišala glas. Glas Nikota med petjem. Njegov angelski glas me je prevzel in spojila sem se z pesmijo. Tudi scena in efekti med samim nastopom so bili neverjetni. V ozadju so bile zvezne, pri tleh pa je bila megla. Vededela sem, kdaj je bil konec. Takrat so se luči zaprle in oder je prevzela tema. Tela sem iz odra, in zaslišala Nikovo pesem. Nova je bila. Medtem ko je božansko pel na odru, sem se jaz preoblekla v obleko barve Soče. Spredaj je bila krajša kot zadaj in imela je črn pas. Na lase sem si dala trak, tudi v barvi Soče in si popravila pričesko. Šla sem do tistih dveh fantov in ju pozdravila. En je bil Andrej in en Miha. Kar dobro smo se ujeli. Andrej je bil tih in vedno je bil zasanjan, Miha pa je bil kar klepetav. Niko je končal in pritekel z odra. Sedaj je bila na vrsti moja pesem. Nova avtorska. Napisala sem jo pred turnejo. Naslov je imela Razsvetli dušo.

0
0

nadaljuj

0
0

Kul, dobro . Next 🙂

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*