0
0

Hey!
Imam nekaj problemov in upam, da mi jih boste pomagali rešiti.
1. Stara sem 13 let in imam nekje 62 kg. Vem da je to za mojo starost velik, veliko, veliko, velikooooo preveč. Mi lahko kdo da kak nasvet kako naj shujšam?
2. Jaz sem še kar pametna in imam v šoli lahko zelo dobre ocene (seveda če se potrudim) ampak je težava, da sem zelo lena in se mi ne da učit. Če pa se že zvlečem do zvezka, da bi se učila pa nisem skoncentrirana in mislim na vse drugo. Kak naj se koncentriram?
3. Šola mi gre zelo, zelo, zelo, zelo, zelo na živce. Resno mislim. Še moker karton (ki res ni zanimiv) bi mi blo zanimivejše gledat kot pa bit v šoli. Kaj naj naredim, da me bo šola bolj zanimala?
4. Doma se skoraj vsak dan malo skregamo zaradi mojega obnašanja do mlajše sestrice, ker se ona vedno dela angelčka in potem jaz izpadem zlobno, čeprav ona vedno začne prepir. In sem staršem že želela to pojasniti vendar se vedno začnejo jeziti name češ to temo smo že zaljučili. Obstaja način da bi se malo manj kregali?
5. Meni vsi govorijo da ima baje zelo lep glas ampak vedno, ko se slišim na posnetkih moj glas zveni grozno. In ko sem še hodla k pevskem zboru (zdaj sem nehala hodit, ker nas tečna učiteljica sili da pojemo visoko ampak jaz sem zelo razglašena če pojem na tak način) in smo kdaj gledali stare posnetke nastopov sem večinoma slišala samo sebe (kar je čudno ker ponavadi pojem tiho) kako fušam. Jaz zelo rada pojem vendar mi je moja sestra vtepla v gavo, da sem brez posluha zdaj pa nisem več čisto prepričana kaj je res in kaj ne.
Upam, da boste znali odgovoriti na probleme in opravičujem se za izjemno dolgo pismo.

0
0

1. Problem: Jaz sem skoraj 14 pa imam 65 kilogramov pa sem suha. To ni nič nenavadnega. Pa še hormoni in to, saj veš.
2. Jaz tudi nikoli ne izvlečem zvezka. Ampak jaz ponavadi dam slupalke in med učenjem poslušam muziko ali pa si posnamem kar se moram naučiti in poslupam med tekom.
4.Nikoli ni nemogoče. Sicer nevem kakšen način ampak obstaja
3..Šola ti bo zanimivejša, ko boš našla nekaj v snovi. Moraš najti nekaj, kar je zanimivo v šoli, da se lahko potem koncentriraš med poukom
5. Začni peti nazaj. Najdi si frekvenco svojega glasu. Bodi eno z njim. Začuti svoj glas ko poješ, začuti in bodi povezana z zborom

Prikazujem 1 rezultat
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*