0
0

Živijo!

Hmmmmm……nooooooo— Jaz sem svojo prvo menstruacijo dobila julija in sedaj smo 5 mesecev kasneje. Š vedno nisem povedala doma. In danes se mi je prvič zgodilo, da imam krvavo posteljo. In kako naj sedaj povem, da jo imam?

0
0

Glej rjuho operi sama z malo mrzle vode in mila za roke. Mami pa napiši sporočilo iz šole ali od prijateljice. Najverjetneje ti sploh ne bonič rekla, ko prideš domov.

0
0

Saj lahko tudi rečeš, da je to tvoja prva menstruacija. Nihče ne bo vedel, da si jo dobila že prej. Razumem, da ti je malo nerodno. Tudi meni je bilo. Jaz sem svojo prvo menstruacijo dobila en dan pred počitnicami, zvečer, ko smo imeli goste. Tisti večer nisem nikomur nič rekla, samo vzela sem mamine vložke. Sem pa naslednji dan zjutraj vstala zgodaj (tudi moja mama vstaja zgodaj) in mami še pred zajtrkom povedala, da se mi zdi, da sem dobila menstruacijo. Tudi ti povej mami čim prej, ker ti bo zelo lažje. Lahko ji poveš jutri. Ko prideš iz šole domov jo pokliči in ji povej. Lahko tudi rečeš da si jo dobila v šoli in da ti je kakšna frendica dala vložke.

0
0

Unicorn, to ni nasvet zanjo res.

Bloddy, zakaj si tako dolgo čakala? Veliko težje bo povedati sedaj, kot pa pred 5 meseci. Pojdi do mame in ji povej. Ni treba, da sta nekje pred vsemi (če imaš brata ali sestro) Lahko sta na samem. Napiši ji SMS ali pa jo pokliči po telefonu (če nisi doma)

UPAM DA TI BO ŠLO

0
0

Ja nevem ljubica zakaj pa nisi povedla sej te nebi kregal moji starši so mi čestitali zato znajdi se

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*