1
0

Imam najbojšega prijatelja, ki je fant. Poznava se že od malega (približno 13 let in pol), ker živi v istem kraju kot jaz, najini starši se doro razumejo poleg tega sta bili mami skupaj v porodnišnici. Skoraj se ne spomnim, da bi minil dan, da se ne bi videla. Sva si res zelo blizu in poveva si vsako stvar. Tudi skregala se nisva še skoraj nikoli. Nikoli pa nisva bila par (čeprav so nekateri mislili, da sva).
Pred nekaj dnevi pa se je morala njegova družina preseliti. In to ne mislim preseliti se v drugo mesto ampak preseliti se na drugo stran države. Ker imajo cel kup dela se že nekaj dni nisva mogla normalno pogovarjati. Zdaj ga zelooooo pogešam. Seveda še sicer imam druge prijateljice ampak to ni isto.
Sedaj sem začela razmišljati, če mi je mogoče bil ves čas všeč ampak nisem prepričana.
Poleg tega so se najini starši menili, da pride on naslednji teden na nekakšne počitnice k meni ampak jaz nočem, da pride, ker ga bom potem še bolj pogrešala ko bo spet odšel.
Kaj naj naredim?
In ali mi je res všeč?
Prosim pomagajte.

0
0

Mislim, da bi bilo bolje, da ga pustiš na poitnice h tebi, čeprav misliš/veš, da ga boš potem še bolj pogrešala. Če boš zamudila priložnost, te bo lahko to teplo še nekaj časa. Raje izkoristi ves čas z njim.
To glede tega ali sta si všeč ali ne, je pa čisto vseeno. Če je on zaljubljen vate, verjemi, dajal ti bo znake na to. Ti pa se pač odloči. Ne silim te, ampak če se tako dobro razumeš z njim…
Srečno!

0
0

Tudi js sm se soocala s podobnim problemom. Zdi se mi da ti ni vsec a le pogresas njegovo druzbo. S casom bos spoznala tudi druge fajn ljudi.

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*