0
0

Hey!
Imam en velik problem in res res res vas prosim, da mi pomagate.
Torej že od malega se družim z enim fantom (zdaj sva stara 13 let). Je moj najboljši prijatelj in veliko časa prebijeva skupaj(in tudi najini starši se zelo dobro razumejo).
Z tem fantom (ki bo ostal neimenovan) sva si res blizu. Poveva si vse in nimava skrivnosti. Vsak dan se vidiva, v šoli pri večini predmetov sediva skupaj. Sicer imam še nekaj drugih prijateljic samo z nobeno od njih se ne razumem tako dobro kot z mojim najboljšim prijateljem.
Velikokrat je tudi prespal pri meni jaz pa pri njem. Na nek način je moja soba tudi njegova saj sva pri meni velikokrat tudi zelo pozno ponoči in zato včasih tudi prespi pri meni. Sicer spiva v eni postelji samo ne delava nič takega.
Včasih se tudi poljubljava samo ne na usta. Vrat, čelo, lice…
Problem pa je, da se bo njegova družina čez približo mesec dni preselila. Midva sva zelo proti vendar se ne da nič več narediti. Ampak jaz ne morem brez njega. Še z nikomer si nissm bila tako blizu. On je ena takšen člivek zaradi katerega se vedno nasmejem. Tudi jo sem žalostna. Vedno me potolaži in mi stoji ob strani. Niti enkrat me še ni razočaral. Jaz preprosto ne motem brez njega. Znorela bom. Kaj naj naredim? Prosim pomagajte.

0
0

pomočnica hvala za pomoč. Kako pa to misliš da mi je malo več kot prijatelj?
In dvomim,da ga bom lahko prebolela.
Preko interneta pa…. preprosto ni isto 🙁

0
0

Mislim da ti je malo več kot prijatelj in da do njega čutiš kaj več. no saj to ni važno. mislim, da ga boš prebolela. in vseeno se boš lahko z njim v stiku prek interneta.

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*