0
0

Hey.
To temo sem imela odprto že včeraj ampak pe vedno ni rešitve.
To sporočilo sem napisala včeraj:

0
Hey!
Imam en velik problem in res res res vas prosim, da mi pomagate.
Torej že od malega se družim z enim fantom (zdaj sva stara 13 let). Je moj najboljši prijatelj in veliko časa prebijeva skupaj(in tudi najini starši se zelo dobro razumejo).
Z tem fantom (ki bo ostal neimenovan) sva si res blizu. Poveva si vse in nimava skrivnosti. Vsak dan se vidiva, v šoli pri večini predmetov sediva skupaj. Sicer imam še nekaj drugih prijateljic samo z nobeno od njih se ne razumem tako dobro kot z mojim najboljšim prijateljem.
Velikokrat je tudi prespal pri meni jaz pa pri njem. Na nek način je moja soba tudi njegova saj sva pri meni velikokrat tudi zelo pozno ponoči in zato včasih tudi prespi pri meni. Sicer spiva v eni postelji samo ne delava nič takega.
Včasih se tudi poljubljava samo ne na usta. Vrat, čelo, lice…
Problem pa je, da se bo njegova družina čez približo mesec dni preselila. Midva sva zelo proti vendar se ne da nič več narediti. Ampak jaz ne morem brez njega. Še z nikomer si nissm bila tako blizu. On je ena takšen člivek zaradi katerega se vedno nasmejem. Tudi jo sem žalostna. Vedno me potolaži in mi stoji ob strani. Niti enkrat me še ni razočaral. Jaz preprosto ne motem brez njega. Znorela bom. Kaj naj naredim? Prosim pomagajte.
Sedaj pa nekaj novih stvari.
Preselili se bodo konec tega meseca, da bo lahko on obiskoval šolo že 1. septembra v novem mestu.
Danes so že nekaj pakirali tako, da ga nisem videla cel dan. Bilo je grozno. Od dolgčasa se mi je skoraj zmešalo poleg tega sem ga pogrešala še preden je sploh odšel. Jaz si res ne lredstavljam kako bom sploh dalje.
Res vas prosim za pomoč

0
0

Draga Lana. On je všeč tebi in ne dvomim da nisi tudi ti njemu, če ne pa vsaj kot prijateljica. Želim ti veliko sreče. Če potrebuješ še kakšen nasvet sem ti na voljo.

0
0

Hvala Kotalkamzavedno. Upam, da bo šlo dobro.
In kaj si mislila s Verjemi da si tudi ti všeč njemu?

0
0

Samo bodi to kar si. Rekla si da sta najboljša prijatelja in se veliko družita. Razumel te bo če mu boš rekla da ti je všeč. Reči da ga boš pogrešala in da bo brez njega tvoje življenje prazno. Nato mu povej da bo vedno v tvojem srcu. Priznaj mu da si zakopana vanj in ga Nato le nekaj časa glej. Tudi sama lahko narediš prvi korak. Najprej ga objemi na to pa še približuje njegovim ustnicam. Če te bo preveč sram pa ga poljubi le na lice. Verjemi da si tudi ti všeč njemu. Lahko pa do njega prideš počasi se mu usedeš v naročje in mu povej da ti je všeč Nato ga poljubi (kamorkoli) in se stisni k njemu. Srečno

0
0

Kotalkamzavedno res ti hvala za vse, vendar se mi ne sanja kako naj to izpeljem. Naj mu najprej kaj rečem ali naj ga samo poljubim? Sploh se mi ne sanja. Maš kakšen predlog? 🙂

0
0

Najprej ga vprašaj če bi bila več kot prijatelja. Povej mu kar čutiš do njega. Povej mu resnico. Veš zelo me spominjaš na Luno iz oddaje jaz sem luna. Samo vztrajaj in ne obupaj.

0
0

Kotalkamzavedno sem že razmišljala o možnksti, da bi ga poljubila ympak kaj če jaz nisem všeč njemu?
Prijateljstvo bi bilo uničeno tega pa res nočem. Potem ga kzgubim bolj kot sem ga že do zdaj če razumeš.

0
0

Kaj naj ti rečem Lana?
Recimo da sem imela neke vrste podobno izkušnjo. Prijateljica, ki sem jo poznala že od malih nog, mi je obrnila hrbet. Dejansko živiva v istem kraju in niti ne pokliče, ne hodiva več ven kot ponavadaj, niti v šoli se ne druživa. Včasih pokliče. Včasih se druživa. Ko sva bili v šestem razredu sva naredili med počitnicami vse da sva se družili. Nato pa je prišla Katja, za sabo je privlekla tudi Niko. Postale so klapa. Jaz pa vanjo ne spadam. Moja BFF je postala njuna BFF in se oddaljila od mene. Ni se preselila kot ta tvoj prijatelj, vendar zame je bilo enako, kod da bi izginila.

Morala sem se sprijazniti s tem tako ali drugače. Cele dneve sem v samoti preživela tako v šoli, kot doma. Med počitnicami sem se zapirala v svojo sobo in skoraj nikoli nisem prišla ven. Bilo mi je hudo. Sčasoma sem spoznala, da moram naprej. Saj se druživa še z mojo prijateljico ampak manjkrat.

Na tvojem mestu bi v teh 2 tednih, ki še manjkajo do šole, preživela kolikor se da časa z njim. Če ne gre drugače, mu pomagaj pri selitvi. Vem, težko ti bo. Počutila se boš, kot da se ti je sesul ves svet na glavo. Poskusi ohraniti stike, se dobivati z njim, kadar bo mogoče. Naredi vse v tvoji moči, da se bo čez eno leto še spomnil kdo si.

0
0

Hej. Razumem da si žalostna in da imaš tega fanta zelo rada. Mogoče misliš, da ga imaš rada samo kot prijatelja vendar čutiš nekaj več. Njegova selitev bo zate kot zanj zelo težka.
Obljubita si da si bosta veliko pisala (in obljubo držita). Med počitnicami se lahko obiščeta. Lahko posnameš kakšen video in mu ga pošlješ. Samo nikoli ne pozabi da je vedno s tabo v tvojem srcu. In če ga maš zelo rada mu to povej. Lahko mu pomagaš pri pakiranju in se nato poljubita. Doživita iskrice. Za spremembo ga lahko poljubiš na usta in ga vprašaš če bi bil s tabo več kot le prijatelj. Upam da sem pomagala. Srečno.

Prikazujem 8 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*