0
0

Nevem ali naj nadaljujem ali bo to zadnji del prosila bi tudi če ste to prebrali prosim napišita ali znam pisati ali naj najdem moj interes v nečemu drugem res hvala, če ste si vzeli čas tudi za to 🙂 ps: moja zgodba je dokaj skrivnostna, tako da bom v tem delu malo pojasnila stvari spodaj ☺❤ (ja tudi začela sem dajati naslove ampak kakor sem rekla nevem še, če se bo zgodba obnesla)
____________________________________________________________
Čudno. S Tejo nikoli nisva bili taku blizu in ne razumem zakaj je zdaj tako prijazna z mano. Starši se sicer poznajo in videvajo večeprav večinoma zaradi poslovnih razlogov ampak s Tejo nikoli nisva bili blizu.
Domov sem prišla hitreje kot sem pričakovala; 09:03. Nisem mogla ostati s tejo in njeno popularno ‘klapo’. Šla sem v sobo in se vrgla na posteljo. Emili je bila moja najboljša prijateljica odkar pomnim. Zmeraj sva bili kakor sestri vse sva počeli skupaj. Ampak to poletje so se stvari spremenile. Emili se je že dve leti pred tem obnašala čudno nisem je razumela, ona pa ni poslušala mene, zato sva se to poletje skregali in potem jo je neko popoldne po šoli njena mama našla na tleh v njeni sobi napol mrtvo. Vzela je tablete. Veliko tablet.
____________________________________________________________
Sori vsi ta del je bil malo krajši in nisem ravno zadovoljna z njim, ker nevem še kako zgodbo razviti do nadaljevanja, ki sem si ga zamislila. Hvala ker ste to prebrali in, če ste že prišli do sem mi res plisssssss napišite kar se vam zdi ker mi res veliko pomeni.

0
0

Omg omg shelly ti bereš kojo zgodbo ❤❤❤❤❤❤

0
0

Vau ful dobr ful!

0
0

Emma890 res ti hvalaa Emili naj bi bila skrivnostna oseba, ki se raskrije kadar Ema govori o njej z ljudmi, ki jim zaupa, ampak sem ugotovila, da je tako težje za bralce hvala še enkrat za vso podporo ❤❤❤

0
0

Tvoje zgodbe so mi všeč sploh pa krr upošteveš komentarje .Zadnjič ti je moj prijateljica Natalie… komentirala da opiši kdo je emili in si.Tvoje zgodbe so totalnoma cool

0
0

Street girl omg in ti mi to rečeš na mojem najslabšem delu do zdaj ti ki pišeš izjemne zgodbe res ti havla ❤❤❤❤❤❤❤❤❤

0
0

Seveda moraš nadaljevati. Malo jih je takih dobrih piscev kot ti

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*