0
0

Tukaj je še en del ampak, če do jutri ne bom dobila nobenih komentarjev, res ne bom več pisala mogoče zvenim nesramno ampak to da me nekdo podpira mi veliko pomeni tukaj pa nimam tega občutka, če mi že pisanje ne gre povejte, če vam je vsaj zgodba všeč
____________________________________________________________
Povratek v šolo je bil še težji od rednih obiskov psihologinje. Čeprav sem gledala v tla sem čutila poglede svojih sošolcev brez Emili sem se počutila tako izgubljeno… privlekla sem se do omaric in iz torbe povlekla ključek s katerim sem odprla omarico. Še kakšen teden nahaj sem si jo delila z Emili. Njene st ari bi morali že zdavnaj odnesti, ampak, ker sem bila odsotna in so bile v omarici tudi moje sgvari je na videz niso niti odprli. Temno modra vratca so zaškripala, tako kot vedno. Emili je na svoji polici pustila kar veliko stvari. Brez pomislekov sem pograbila nekaj njenih zveskov in jih stalčila v torbo nakar sem za menoj zaslišala moča hlobok glas: “Ema,” bil je koj razrednik, narejeno se mi je nasmehnil vrnila sem mu nasmeh “veseli smo, da si nazaj,” je še rekel “Ja… jaz tudi,” sem se hlagala in pogledala v tla. “Bi lahko po pouku prišla v kabinet za zgodovino,” me je prijazno vprašal; rahlo prestrašeno sem mu pokimala, nato je končno odšel. Še enkrat sem pohledala v omarico “to nikraja,” sem si rekla sama pri sebi; “Emili bi mi dovolila.”
Zaprla sem vratca omarice in za sabo zopet zaslišala glas “Ema” tokrat je bil nežen, dekliški. Hitro sem ga prepoznala. Bila je Teja, mahala mi je iz drugega konca hodnika naslonjena na omarice. Pomignila mi je, da pridem k njej. Opazila sem, da se prepira z eno od njenih prijateljic, ki so stale ob njej. Ko sem prišla dovol blizu se mi je nasmehnila “Nisem te še pričakovala tukaj, kako si,” me je prijazno pogledala “gre,” sem previdno izdahnila in skomignila z rameni. Vse prej kot prijazen pohled so z mano delile njene prijatelice, ki so nervezno pogledovale zdam mene, zdaj njo. “No ja,” je počasi vlekla kakor, da ne ve kaj bi še rekla; “danes imamo žur,” me je pričakujoče pogledala “pri meni, saj veš kje stanujem,” je hitro pojasnila. Negotovo sem pokimala in odprla usta, da bi še nekaj rekla, a prehitel me je zvonec. “Bodii tam ob sedmih,” mi je zašepetala na uho, ko je šla mimo mene.
Po pouku sem potrkala pri kabinetu zgodovine in previdno odprla vrata; moj razrednik je stal pri oknu s hrbtom obrnjen proti meni in rokami na hrbtu. Ko je opazil, da sem prišla se je sunkovito obrnil in se mi nasmehnil “Oh, Ema tukaj si,” me je pozdravil “sedi prosim,” mi je pomignil proti stolu, medtem, ko se je on usedel za svojo pisalno mizo. “Torej najbrž že veš za Emili,” je rekel malo manj navdušeno. Prebidno sem mu pokimala on pa je nadaljeval: “Čepra te je ta,” odkašljal se je “nesreča najbrž prizadela bolj kakor koga drugega tukaj te gelde tega ne moremo obravnavati dosti drugače kot ostale učence,” resno me je pogledal jaz pa sem dvignila pogled s tal, da je lahko nadaljeval: “veš da ti je šolska svetovalna služba vedno na boljo, čeprav po pogovoru s tvojimi starši sklepam, da sta za to dovolj dobro poskrbela.” Nejevoljno sem pokimala dovol sem imla vseh pogovorov s takšnimi ljudmi. “Je to vse?” Sem bila kar malo šokirana, saj ni omenil zveskov, ki sem jih vzela iz k arice kadaf je stal za mano (prepričana sem namreč bila, da me je poklical prav zaradi tega) “To je vse,” je potrdil, čeprav me je na poti do vrat še enkrat vstavil: “In, če karkoli rabiš me poišči prav?” Bežno sem pokimala in končno pobegnila iz kabineta.
____________________________________________________________
Se opravičujem za vse pravopisne napake, ker sem pisala na telefonu in malo težje pišem hvala ker ste prebrali kn res res hvala, če ste tudi kaj napisali odspodaj ❤❤

0
0

Obožujem tvoje pisanje!<3 res si nadarjena 🙂

0
0

Nič ni če je malo pravopisnih napak. Saj so perd dvemi dnevi še ble počitnice! Super zgodba!!!

0
0

Super res mi je všeč nadaljuj

0
0

Jaz te podpiram in pravopisne napake sploh niso problem. Piši še naprej

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*