0
0

1. Imam problem in sicer, da se ne vem prikupiti puncam, ker sem:
-debel(glej problem 2)
-da naj bi bil piflar, a se učim samo zase, za boljši poklic
-v prihodnje bom nosil zobni aparat, in bom še grši….

2. Pomagajte mi shujšati- visok sem 162 in tehtam 59 kg….

0
0

Zakaj bi hujšal bodi zadovoljen s svojo postavo. No lahko tudi veliko telovadiš, da izgubiš malo teže. Ne obremenjuj se s tistimi, ki te kličejo piflar saj se ravno oni nikoli nič ne naučijo in imajo cveke, bodi kar si na svetu se vedno najde nekdo ,ki si mu všeč.
Upam, da sem pomagal 🙂 .

0
0

Hvala vsem za odgovore

0
0

Zivjoo, vsaka punca ima drugacen okus in vsaki je vsec drugacen tip cloveka. Zobni aparat meni osebno naredi fanta se bolj luskanega. To da si “piflar” pa dokazuje to, da si odgovoren in skrben za svoje ocene in izobrazbo, kar pa je puncam tudi bolj vsec kot pa tisti neodgovorni fantje, ki se nic ne ucijo. Ves kaj, zdaj se tisti kao kul fantje zdijo puncam frajerji in to, ampak cez par let pa se jim bo zdelo da so brezvezni. No vsaj tako je bilo pri meni, z vstopom v srednjo solo se vse spremeni na boljse, ni vec tega zafrkavanja z piflarjem in taksne fore ker ljudje postanejo pametnejsi in se zamislijo nad sabo.. no pa vso sreco z iskanjem punce!

0
0

Hej!!

Ni se ti treba prikupiti puncam samo bodi ti in ne skrbi sej je še čas za to. Debel nisi ampak če želiš shujšati ne jej sladice, ne stradaj se (vedno jej ko si lačen) jej veliko zelenjave in sadja, pij samo vodo ker vsi sadni soki in to majo velik sladkorja, začni telovaditi ene trikrat do štirikrat na teden. Če nimaš športa potem lahko greš po pol ure na dan ven tečt al pa hitra hoja, doma pa lahko delaš sklece, trebušnjake in lahko tudi najdeš super aplikacije s telovadbo ena dobra zame je workout trainer. Drugače pa sploh nisi debel samo če že hočeš dijeto samo sladkor nehaj jest. Z zobnim aparatom ti ni treba skrbet sej ga velik ljudji nosi in sej to delaš zato da se ti bojo v prihodnosti zobje popravili tako da ne skrbet. To da se veliko učiš ni nič narobe in če ti pravjo piflar je to samo zato ker oni pač nimajo dobrih ocen.

S tabo ni nič narobe si normalne velikosti in dobr je da se učiš če ne zdej to da maš dobre delovne navade bo koristn v prihodnosti 🙂

Lp in srečno

0
0

Saj nisi tako debel

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*