0
0

Ne morem vec. Ne vem vec kaj naj naredim. Prisla sem v sredno solo in nisem se ravno vkljucila v razred, ker sem sramezljiva in vsi so se nekako ze dali v skupine. Doma imam probleme. Moja mami ima zdravstvene tezave in pocutim se kot, da sem sama za vse. Celo osnovno sem mela probleme s stresom in posledicno zdravstvene tezave (pogosto sem zbolela). Zdaj je se huje. Kar naprej sem zivcna in dobivam napade panike. Z nikomer se ne morem pogovoriti, ker si z nikomer nisem tako blizu, da bi mu zelela to zaupati in prosim ne rect naj se pogovorim s starsi. Pomaga mi samo pisanje za katerega nimam skoraj nic vec casa, malo pa tudi glasba. Kar naprej obzalujem, da se je vse spremenilo in obujam spomine zs katere vem, da so preteklost. Razmisljala sem celo v samomoru ampak mi je vseeno zal moje druzine, ki je dozivela ze prevec skode. Nevem kako naprej, ampak ne morem vec

0
0

Hej hvala Street Girl. Tudi jaz sem prebrala Zoejino knjigo in cisto pozabila, da govori tudi o tem. Hvala za podporo saj za enkrat se nimam namena narediti kaj neumnega. Prevec stvari je se nedokoncanih 😉
Ti pa se ne smes kriviti zaradi svoje prijateljice

0
0

Imam rešitev glede napadov panike. Jaz sem jih mela tudi, dokler mi ni pomagala Zoellina knjiga Spletna punca. Notri pravi, da si moraš ta strah oz. paniko ki jo imaš v sebi zamisliti v neki obliki in barvi in potem ga lahko premaguješ. Moraš se sprijazniti z temi stvarmi, saj če se boriš proti kar takoj ni nič.

Glede uključevanja pa bodi potrpežljiva. Saj je šele začetek. Saj lahko vedno računaš tudi name, druge pilovce, tudi na svojo družino. Če ne moraš občutkov povedati doma, povej nekemu neznancu, piši dnevnik ali pa blog. Verjemi da koristi. Pa tudi če napišeš tako slabo objavo, važno je, da si to dala iz sebe.

Glede samomora. Moja priajteljica iz iger 123 ga je nardila. Mislim da je bila stara za v 6 razred. Nikoli je nisem spoznala v živo. Poskusila sem ji preprečiti ampak se je zabodla. In rekla mi je naj nadaljujem z njeno zgodbo. In to me je prizadelo. Ne njena zogdba, ampak to, da sem ji skšaala preprečiti pa mi ni vspelo. To me teži in zaradi tega nisem skoncentrirana.

Upam da sem it pomagala. Če rabiš še kaj, veš da na pilu dobiš tudi mene. (oz. na pilovi svetovsalnici)

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*