0
0

Hey.
Mam en problem in prosim pomagajte mi.
Jaz sem že skoraj 5 mesecev velika, velika, velika oboževalca enega igralca (in pevca).
Mam občutek, da mi je kar malo (ali pa zelo) všeč, ker vedno mislim na njega. Vse kar vidim lahko nekako povežem z njim. To mogoče zveni neumno ampak ponoči vedno sanjam o njem. In tudi vem skoraj vsako stvar, ki je bila kdaj napisana o njem.
Ampak jaz res že 5 mesecev mislim samo nanj in se zaradi tega nisem mogla skoncentrirat na učenje, ko smo v šoli meli teste. 3 teste bi skoraj pisala negativno.
Da bi bila malo manj obsedena z njim sem se odločila, da ne bom več gledala filmov in serij v katerih igra ter poslušala njegovih pesmi. In ni pomagalo niti malo.
Potem sem iskala tudi slabe stvari o njem in vse slike na katerih zgleda grdo. Ampak meni je za to vseeno. Še vedno mi je všeč.
Enkrat sem to že pisala in en od odgovorov je bil, da se bo to počasi že nehalo oz. postalo vsakdanje dejstvo.
Ampak ni.
Sedaj vsakič, ko slišim njegov glas imam takšen čuden (ne vem če je prijeten ali ne) občutek in v mojih mislih ni več nič.
Jaz res ne vem kaj naj.
Prosim pomagajte mi, ker se bo kmalu začela šola in ne bo dobro, če se ne bom mogla koncentrirati na nič.

0
0

Super

0
0

Ja še kar

0
0

Ni problema. Ali ti je moj prvi odgovor pomagal?

0
0

*Haidy (oprosti zmotla sem se ko sem napisala tvoje ime)

0
0

Hardy dvomim da bo ampak vseeno hvala za pomoč

0
0

Verjetno bo kdaj tudi v Sloveniji ali pa nekje v bližini takrat boš pa lahko šla.

0
0

Tudi jaz sem že par mesecev velika oboževalka od nekega pevca. Sem pa tudi lani bila velika oboževalka nekoga drugega.
Jaz sem lani to da ga obožujem vzela za motivacijo. Npr predstavljala sem si kako dobro bi on opravil ta test, kako bi se učil in se trudil ker je vztrajen itd.

0
0

Hardy ti sploh ne veš kako zelo si želim it na koncert ampak kaj naj, ko sta najbližja koncerta v Londonu ali pa Parizu.

0
0

Seveda mi je prav. Vsi imamo skrivnosti. Pojdi na kater njegov koncert, če bo v bližini,seveda. Upam, da ti je moj prejšnji odgovor prav prišel.

0
0

Ne Haidy ni Zac.
On je precej mlajši. Star je med 15 in 23 let. Imena raje ne izdam poleg tega pa niti ni tako zelo znan. Pač v Ameriki (če slučajno nisem omenla živi tam) je mogoče malo bolj ampak v Sloveniji pa ne. Če te še zanima kaj o njem ti znam odgovorit na večino stvari. Samo imena raje ne bi izdala, če ti je prav

0
0

Ojla.
Kaj pa, če se poskusis zaljubiti v nekoga drugega? To je težko, zato naj ti bo raje vzor ne pa ljubezen. Npr.če ina on rad šolo in je imel 5, si misli, da moraš biti tudi ti taka in nato pojdi pi njegovih poteh. Če igra npr.kitaro in to zanima tudi tebe se prijavi.
Upam da sem ti pomagala pri tvojem vprašanju.
Malo sem firbcna kateri pevec.oz igralec je to? Mogoce zac efron?
Ni treba, da mi poveš

Prikazujem 11 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice*